Kevins Kostners apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādas dārgas Skotijas viesnīcas masiere apsūdz Holivudas aktieri Kevinu Kostneru par to, ka viņš bijis neuzticīgs sievai medusmēneša laikā. Sieviete apgalvo, ka Kostners viņai uzmācies un pēc tam onanējis viņas klātbūtnē.

Kā ziņo izdevums «Daily Telegraph», Skotijas viesnīcas «Old Course Hotel» atlaistā 34 gadus vecā masiere iesniegusi prasību tiesā pret viesnīcas vadību un Kevinu Kostneru. Sentendrū viesnīcas īpašniekus bijusī darbiniece apsūdzējusi par netaisnu atbrīvošanu no darba, bet pret aktieri izvirzītās apsūdzības ir daudz nopietnākas — par seksuālo uzmākšanos un nepiedienīgu uzvedību.

Tiesā prasītāja pastāstījusi, ka 2004. gadā, kad Kevins Kostners pavadījis medusmēnesi ar savu otro sievu Kristinu Baumgartneri, viss nebija nemaz tik romantiski. Cietusī apgalvo, ka aktieris izrādījis nepārprotamu interesi par viņu divu masāžas seansu laikā. Pirmā laikā Kostners gan runājis neķītrības, gan arī pieskāries masierei. Tiesa, visas savas izdarības aktieris attaisnojis ar narkotiku radīto iedarbību. Nākamajā dienā Kostners painteresējies, vai ar savu rīcību nav samulsinājis sievieti. Masiere tad atbildējusi, ka viņai jau ir bijusi darīšana ar «grūtajiem» pacientiem, un «miesassargs» uz to reaģējis negaidīti, palūdzot viņu «noglāstīt visur».

Masiere atteikusies to darīt, taču turpinājusi pildīt savus profesionālos pienākumus. «Es turpināju masēšanu, bet viņš turēja roku zem dvieļa, kas bija apsiets ap viņa vidukli. Kad sāku masēt Kostnera galvu, viņš nometa dvieli un sāka onanēt atklāti,» pastāstījusi cietusī. «Biju šokēta un izskrēju no istabas.»

Kā apgalvo atlaistā masiere, Kevins Kostners apvainojis un traumējis viņu ar savu rīcību. Visai drīz pēc šā starpgadījuma sieviete tika atbrīvota no darba bez paskaidrojumiem. Tagad viņa pieprasa kompensāciju par morālu kaitējumu, kuras apjoms pagaidām nav zināms. Tiesa, arī izredzes uzvarēt šajā prāvā nav spīdošas. Kevina Kostnera pārstāvis Pols Bloks noliedzis visas apsūdzības, sakot, ka sieviete vienkārši izmanto aktiera slaveno vārdu, lai iedzīvotos uz skandāla rēķina un atriebtos viesnīcas vadībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu