«Valmiera-Lāčplēša alus» basketbolisti zaudē Lietuvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

Svarīgā mačā par iekļūšanu SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) «Final Six» turnīrā piektdien zaudējumu viesos piedzīvoja Latvijas komanda «Valmiera - Lāčplēša alus», kas ar 67:79 (15:19, 16:11, 18:24, 18:25) atzina Lietuvas kluba «Panevežys» pārākumu.

Uzvarētāju labā pieci basketbolisti guva vismaz desmit punktu katrs, bet Valmieras komandas rindās tādu bija tikai trīs.

14 punktus «Valmiera - Lāčplēša alus» komandai guva uzbrukuma līderis Aksels Vairogs, kas izcīnīja arī astoņas atlēkušās bumbas. No spēles Vairogs gan precīzi realizēja tikai četrus no 15 metieniem.

SEB BBL kopvērtējumā «Valmiera - Lāčplēša alus» arī pēc zaudējuma ar 16 uzvarām 30 spēlēs saglabā sesto vietu, kas regulārā čempionāta beigās dod iespēju startēt «Final Six».

«Panevežys» kopvērtējumā ar 12 uzvarām 31 mačā atrodas 11.vietā un cīnās par vietas saglabāšanu līgā arī nākamajā sezonā.

Zaudējumu SEB BBL spēlē piektdien piedzīvoja arī Viļņas «Sakalai», kas ir vieni no «Valmiera - Lāčplēša alus» komandas konkurentiem uz iekļūšanu «Final Six». Viļņas komanda viesos ar 65:86 zaudēja kopvērtējuma ceturtajā vietā esošajai «Šiauliai».

«Sakalai» rēķinā tagad ir 15 uzvaras 30 spēlēs un devītā vieta kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu