«Blur» plāno ierakstīt «neķītru un piedauzīgu» albumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: =

Grupas «Blur» basģitārists Alekss Džeimss paziņojis, ka grupa gatavojas atkal sanākt kopā, lai ierakstītu jaunu «neķītru, piedauzīgu, vulgāru» albumu.

Basģitārists intervijā XFM pastāstīja, ka, neraugoties uz dziedātāja Deimona Olberna lielajiem panākumiem ar paša izveidoto grupu «Gorillaz», viņš ir atradis laiku atgriezties pie savas pamatgrupas un ierakstīt jaunu albumu, kas sekos 2003.gada «Think Tank».

«Mēs visi sanācām kopā pirms Ziemassvētkiem. Deimons, Deivs (Rountrī, bundzinieks) un es ierakstījām pašu neķītrāko, piedauzīgāko un vulgārāko rokmūziku, ko mēs jebkad esam ierakstījuši... tas bija lieliski,» stāstīja Džeimss. «Un tagad Deimons nodarbojas ar saviem ierakstiem, es esmu aizņemts ar [jauno grupu] «Wigwam» un Deivam veidojas multimediju impērija, bet es domāju, ir plāni atkal sanākt kopā ļoti drīz, šķiet, uz gada beigām.«

Džeimss uzskata, ka skaļā un agresīvā mūzika, ko viņi jau ierakstījuši, varētu noteikt visa jaunā albuma noskaņu.

«Šķiet, ka tas tāds arī būs. Nekad gan nevar zināt, kā albums izklausīsies, pirms esi pabeidzis to ierakstīt, bet tā tas izklausījās,» teica Džeimss. ««Foo Fighters» pietaisīs bikses, kad to dzirdēs,» viņš piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu