Parisas Hiltones mājas zoodārzs Twitterī (24)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Skandalozā ballīšu karaliene sociālajā tīmeklī Twitter ievietojusi foto un aprakstu par saviem mājas mīluļiem. Kā izrādās, Hiltones mājā dzīvo 18 suņi.

Divdesmit deviņus gadus vecā modele un aktrise regulāri iegādājas kādu jaunu mājas mīluli. Tagad viņas pūkaino četrkājaino ģimeni veido 18 dažādu šķirņu suņi. Dzīvnieku aizsardzības biedrība PETA ir izteikusi draudus par dzīvnieku kolekcionēšanu, tomēr, iepazinusies ar dzīvnieku dzīves apstākļiem, neatsavināja dzīvniekus

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Hiltone arī ļoti dievina arī savu žako sugas papagaili Henku, miniatūro opusumu, pundurcūku un pāris savu kaķēnu.

Parisa sevi arī uzskata par karstasinīgu dzīvnieku tiesību aizstāvi, piemēram, šā gada septembrī viņa adoptēja 20 trušus, kuri bija paredzēti izbarošanai čūskai.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

„Trusīši bija paredzēti kā barība. Es viņus ieraudzīju dzīvnieku veikalā, un tur man pateica, ka tie domāti kā čūsku barība, un man nācās viņus glābt. Es izglābu 20 no viņiem. Tagad viņi laimīgi dzīvo manā pagalmā. Viņi visi ir tik laimīgi, tāpēc ir jauki, ka esmu mainījusi viņu likteni,” Parisa rakstīja twitterī.

Foto: Twitter
Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu