Keira Naitlija kļūs par «Chanel» seju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Chanel», iespējams, būs vienīgais modes nams, kas pēc pagājušā gada skaļākā skandāla modes industrijā nepagarināja sadarbības līgumu ar supermodeli Keitu Mosu, kas bija reklāmas seja parfīmam «Coco Mademoiselle». Tagad Keitas vietu ieņēmusi jauna zvaigzne.

Patlaban jau ir oficiāli paziņots, ka ar šo sezonu slaveno parfīmu reklamēs Holivudas dīva Keira Naitlija, ko «Chanel» radošais direktors izvēlējies kā «drosmes un mūsdienu iemiesojumu, kas saplūst ar šo kulta aromātu». «Keira ir stipra un neatkarīga sieviete. Viņas neparastā āriene un pārsteidzošā spēja apburt lieliski atbilst «Chanel» sievietes tēlam,» savu lēmumu pamatoja franču modes nama pārstāvis.

Pavisam nesen Keirai Naitlijai bija arī kāds cits pārsteigums — britu žurnāla «FHM» lasītāju topā viņa tika atzīta par 2006. gada seksapīlāko sievieti uz planētas. Starp citu, stila un skaistuma ikona Keita Mosa šajā sarakstā ierindojās tikai 87. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu