Brazīliešu ritma virtuozs Airto Moreira koncertēs Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā mūzikas festivālā «Rīgas ritmi 2006», kas notiks jūlijā, viens no pasaules labākajiem perkusionistiem - Airto Moreira - sniegs koncertu, kā arī vadīs meistarklases.

Perkusionists Airto Moreira kopā ar brazīliešu vokālisti Silvana Malta uzstāsies Kongresu namā 6. jūlijā pl. 17.00. Airto Moreira, kurš pārvalda vairāk kā 120 perkusiju instrumentu ir izdevis 18 solo albumus un sadarbojies ar tādiem virtuoziem, kā Miles Davis, Paul Simon, Carlos Santana. 25 gadu laikā viņš ir guvis kritiķu un vienkāršu mūzikas baudītāju atzinību tādos mūzikas izdevumos kā «Downbeat», «Jazz Times», un «Modern Drummer».

Meistarklases

info@rigasritmi.lv

Airto Moreira meistarklases mērķis ir palīdzēt izprast perkusiju būtību, izpētot tradicionālos Afro - Brazīliešu ritmus, dziesmas un kultūru. Dalībnieki apgūs perkusiju būtību un to pielietojumu sevis radītajās skaņās un ritmos. Mūziķa mācīšanas stils ir ļoti daudzveidīgs un viņa meistarklasē var piedalīties visi – gan iesācēji, gan profesionāļi. 

Šogad vokālistiem meistarklases pasniegs arī dziedātāja un pedagoģe Dominique Eade , kā arī norvēģu pianists Bugge Wesseltoft un Daniel Piazzolla.

Biļetes uz Rīgas Ritmu koncertiem iespējams iegādāties Rīgas Kongresu nama, koncertzāles Lielās ģildes kasēs, «Stockman», «Statoil» degvielas uzpildes stacijās un citās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu