«Rolling Stones» atliek 15 Eiropas koncertus

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Rolling Stones» saistībā ar ģitāristam Kītam Ričardsam veikto smadzeņu operāciju atlikusi uz vēlāku laiku 15 Eiropas turnejas koncertus, trešdien paziņoja grupas pārstāvis.

Vēlāk, nekā paredzēts, notiks turnejas «A Bigger Bang» koncerti — no sestdien plānotās uzstāšanās Barselonā līdz 5. jūlija koncertam Zagrebā Horvātijā.

Pārmaiņas skars arī 29. maijā Madridē, 1. jūnijā Briselē, 3. jūnijā Parīzē, 6. jūnijā Bergenā, 8. jūnijā Horsensā, 10. jūnijā Gēteborgā, 13. jūnijā Sanktpēterburgā, 16. jūnijā Brno, 18. jūnijā Varšavā, 20. jūnijā Vīnē, 22. jūnijā Milānā, 25. jūnijā Atēnās un 2. jūlijā Parīzē paredzētos koncertus. Pārplānotā turneja sāksies jūlija sākumā.

Kā ziņots, nesen 62 gadus vecais Kīts Ričardss, atpūšoties Fidži salā, nokrita no palmas un tika nogādāts slimnīcā Jaunzēlandē. Viņam tika veikta smadzeņu operācija, lai atsūktu no smadzenēm asinis, atvieglojot spiedienu galvā. Tagad mūziķis ir atstājis slimnīcu un atrodas ASV.

«Viņš jūtas lieliski, laimīgs būt mājās un ar nepacietību gaida iespēju pēc mēneša atgriezties koncertturnejā ar «Rolling Stones»,» pavēstīja turnejas rīkotājs Maikls Kols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu