Cik latvisks būs MTV Latvijā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau septembrī Latvijā sāks raidīt MTV Latvija, kas būs lielās MTV ģimenes 124. loceklis. Cik latvisks tas patiesībā būs un kādu to vēlas redzēt skatītāji?

MTV veiktajā aptaujā lielākā daļa (68%) respondentu «MTV Latvija» raidījumus angļu valodā vēlas redzēt ar subtitriem latviski, 17% vēlētos, lai raidījumi tiek dublēti, savukārt 11% aptaujas dalībnieku atbildēja, ka raidījumus vēlas redzēt angliski, bez subtitriem vai tulkojuma latviešu valodā.

Vietējās mūzikas īpatsvars MTV Latvijā, Lietuvā un Igaunijā būs 5 - 10%. «Pagaidām  gan Latvijā, gan citās Baltijas valstīs ir maz MTV kvalitātes standartiem atbilstošu klipu, tādēļ procentuāli vietējo video klipu sākumā būs mazāk. Taču ar laiku tas noteikti mainīsies. Esmu pārliecināta, ka «MTV Latvija» nākotnē kļūs par stabilu un drošu atspēriena punktu daudziem latviešu māksliniekiem un ne viens vien Latvijā veidots video klips nonāks MTV kanālos visā pasaulē,» stāsta «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa.

MTV tā nav tikai mūzika, tas ir kaut kas vairāk jeb «MTV&More». Televīzijas programmu veidos dažādi izklaides raidījumi par un ap mūziku, realitātes šovi, komēdiju un dzīves stila raidījumi, kā arī dokumentālās filmas. Šobrīd tiek plānots, ka apmēram 20% no «MTV Latvija» raidījumiem tiks veidoti Latvijā un citās Baltijas valstīs, savukārt pārējie raidījumi būs populārie un skatītāju iemīļotie Rietumos veidotie šovi, kas redzami MTV kanālos visā pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu