Nenokavē iespēju kļūt par zvaigzni!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mtv.lv

Pieteikšanās «MTV Latvija» izsludinātajai «The VJ Search» atlasei tuvojas beigām, vēl līdz 2. jūnija 23:59 iespējams pieteikties atlasei «MTV Latvija» mājas lapā [s:13483] vai aizpildot anketu «Tele2» servisa centros.

MTV šobrīd visā Baltijā meklē jaunas zvaigznes, kas vadīs MTV vietējo kanālu raidījumus. Arī diviem latviešiem – puisim un meitenei – ir iespēja kļūt par populārākā jauniešu mediju zīmola sejām, kopā ar MTV apceļot pasauli, satikt un intervēt mūzikas zvaigznes dažādos MTV rīkotos pasākumos, gūt neaizmirstamus iespaidus un pieredzi.

Lietuvā un Igaunijā «The VJ Search» atlasē jau labu laiku atpakaļ pieteikušies arī sabiedrībā pazīstami cilvēki – mūziķi, televīzijas raidījumu vadītāji un sabiedrībā aktīvi jaunieši. Latvijas zvaigznes līdz šim bija nogaidošas, taču nu tas ir mainījies – MTV Latvija «The VJ Search» atlasē pieteikušies arī vairāki mūziķi un jaunieši, kas jau strādā televīzijā un vada raidījumus.

Lai kļūtu par MTV zvaigzni, nav jābūt slavenam, jo MTV raidījumu vadītājus vienmēr meklē publiskās atlasēs. «Mēs gribam ikvienam dot iespēju piedalīties un piepildīt sapni – kļūt slavenam,» stāsta MTV Latvija direktore Liliāna Ozoliņa, «Galvenais ir gribēt strādāt. Mēs pilnībā piekrītam mūsu sadarbības partnera «Samsung» aicinājumam «Atraisi savu iekšējo TV zvaigzni» – nav svarīgi, ko cilvēks ir darījis pirms tam, jo visu var iemācīties, ja vien ir patiesa vēlēšanās to darīt.»

«The VJ Search» atlases dalībniekiem grūtākais vēl tikai priekšā. Līdz 10. jūnijam MTV VJu atlases komisija izvēlēsies 500 spilgtākos kandidātus, kuri 12. un 13. jūnijā pirmajā atlases kārtā aci pret aci satiks žūriju - tās sastāvā būs producenti un režisori no «MTV Networks Europe» un «MTV Networks Baltic». Pirmajā atlases kārtā katram kandidātam būs tikai divas minūtes laika, lai atstātu paliekošu iespaidu un pārliecinātu atlases komisiju, ka tieši viņi ir tie, ko MTV meklē.

Veiksmīgākie 50 pēc pirmās atlases kārtas tiks aicināti uz otro kārtu jau 14. jūnijā. Otrajā atlases kārtā katram kandidātam būs apmēram piecas minūtes laika, turklāt vienu no uzdevumiem dalībniekiem lūgs sagatavot jau iepriekš. Finālā iekļūs 10 – 15 kandidāti, kas jūnija beigās dosies uz «MTV Networks Baltic» galveno mītni Viļņā. Ar finālistiem strādās un viņus apmācīs MTV producenti un režisori, pēc apmācības žūrija izvēlēsies divus – puisi un meiteni. MTV Latvija VJi būs zināmi jau 30. jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu