2 no 2206 jeb Kurš kļūs par MTV zvaigzni?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

Pieteikšanās MTV «The VJ Search» atlasei noritējusi labāk, nekā MTV cerēja un gaidīja, — visā Baltijā pieteikušies vairāk nekā 7000 fantastisku jauniešu, bet par MTV zvaiznēm katrā valstī kļūs tikai divi!

Piektdien, 2. jūnijā, plkst. 23.59 noslēdzās pieteikšanās «MTV Latvija» izsludinātajam «The VJ Search» atlases konkursam. Latvijā saņemtas 2206 dalībnieku anketas, Lietuvā — vairāk nekā 3000 anketu, bet Igaunijā — nedaudz vairāk kā 1700. Gan atlases dalībniekiem, gan žūrijai grūtākais vēl tikai priekšā — jau šonedēļ visā Baltijā sāksies atklātas «The VJ Search» atlases kārtas, kurām sekot līdzi varēs ikviens atbalstītājs un interesents. «The VJ Search» atlases pirmā un otrā kārta Latvijā notiks tirdzniecības centrā «Mols» 12., 13. un 14. jūnijā, bet «The VJ Search» fināls notiks «MTV Networks Baltic» galvenajā mītnē Viļņā.

Latvijā aktīvākās konkursa dalībnieces bijušas meitenes — 56% visu atlases kandidātu. Lielākā daļa kandidātu ir 18–22 gadus veci un saistīti ar kādu radošu nodarbi vai mācībām radošā jomā. Vecākajai atlases dalībniecei, kas atsūtījusi pieteikuma anketu, ir 43 gadi, bet jaunākajai — tikai 12 gadu.

«The VJ Search» atlasē pieteikušies arī jau sabiedrībā pazīstami jaunieši — mūziķi, aktieri, radio dīdžeji, žurnālisti, TV šovu vadītāji un kādreizējie realitātes šovu dalībnieki. Mūziķus pārstāv grupas «Z-Scars» bundzinieks un «Zelta zivtiņas» seriāla varonis Alex, īstajā vārdā Mārtiņš Opmanis, Kaža («Putnu balle»), Marka («Double Faced Eels»), Meldra, Lauris Reiniks, Edgars Rubīns («Prego»), Aigars Runčis («Borowa MC»), Kaspars Marševics (Cash), Marta Kukarāne (Vanilla) un Elīna Fūrmane (Ella). Jau pazīstamus TV darboņus pārstāv Sigita Masāne («SeMS»), Kaspars Mauriņš («SeMS»), Miks Ozoliņš («Talantu aģentūra») un Aisha («Mīl, nemīl»). Pieteikušās arī trīs ar Donu saistītas sievietes — viņa draudzene Lily, menedžere un «Talantu fabrikas» dalībniece Maija Giptere (Dominique), kā arī bijusī Dona menedžere Inese Rubene. Pats Dons «The VJ Search» atlasē nav pieteicies.

Līdz 10. jūnijam MTV «The VJ Search» atlases komisija izvērtēs pieteikuma anketas un aicinās harismātiskākos, atraktīvākos un dedzīgākos 500 kandidātus uz nākamo kārtu. MTV «The VJ Search» partneris «Samsung» aicina: «Iztēlojies!» Iztēlojies, kā tas būs — strādāt par MTV VJu, lai vieglāk sagaidīt zvanu no MTV «The VJ Search» žūrijas un aicinājumu uz nākamo atlases kārtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu