Keiru Naitliju neliek mierā apaļumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photocelebrity.com

Laikam neviens tā neseko līdzi savam ārējam izskatam kā kino zvaigznes. Tas arī ir saprotams — lai nezaudētu daudzus miljonus dolāru vērtos līgumus un lomas labi apmaksātās filmās, ir jāuztur sevi formā un jāizskatās pēc iespējas labāk.

Taču daudzām zvaigznēm pakaļdzīšanās ideālam izskatam rada daudzus mazvērtības kompleksus. Piemērs — Keira Naitlija, kas ļoti kautrējas par savu izskatu un daļēji arī par savām krūtīm.

Laikā, kad daudzas pasaules sievietes lauzī galvu par to, kā tikt vaļā no paris liekiem kilogramiem, «Karību jūras pirātu» zvaigzne cenšas uzbaroties. Viņa par savu piemēru paņēmusi Keitu Vinsletu un Skārletu Johansoni, kuru apaļumi neliek miera Naitlijai. «Šis pilnīguma tips ir visskaistākais,» skaidro aktrise.

Lai sasniegtu iecerēto, Keira jau pusgadu nenodarbojas ar fitnesu vai kādu citu sporta veidu. «Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas katru rītu noskrien piecas jūdzes,» paskaidrojusi jaunā sieviete. Un, lai pēc iespējas drīzāk sasniegtu iecerēto, aktrise izstrādājusi sev īpašu diētu — katru vakaru pirms gulētiešanas viņa izdzer puspudeli vīna un apēd daudz saldumu. «Dzīve ir viena, tad izbaudiet to!» deklarējusi jaunā zvaigzne.

Tajā pašā laikā jaunā angliete neslēpj, ka pret savu izskatu izturas ar nevīžību. Runājot par savu neseno foto sesiju žurnālam «The Vanity Fair», kuras laikā viņa nekautrējās izģērbties tās pašas Skārletas Johansones klātbūtnē, Naitlija atzinās, ka pirms fotosesijas bija aizmirsusi noskūt kājas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu