«Rīga 2000» atsauc līdzdalību no BAČ

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr HK «Rīga 2000» tikai piektdien plāno paust oficiālu paziņojumu par savu nākotni, trešdien Baltkrievijas Hokeja federācijai tika paziņots par izstāšanos no Baltkrievijas čempionāta.

Kā trešdien informēja BHF izpilddirektors Sergejs Savickis, «Rīga 2000» klubs telefoniski informējis Baltkrievijas Hokeja federāciju par savas līdzdalības atsaukšanu no BAČ. Ceturtdien uz Minsku tiks nosūtīts paziņojums pa faksu ar attiecīgo informāciju.

Jau iepriekš informējām, ka «Rīga 2000» klubu plāno pamest tās atbalstītājs un prezidents Viesturs Koziols, kamdēļ komandai kļūtu neiespējams nokomplektēt nepieciešamo sastāvu līdzdalībai Baltkrievijas Atklātajā čempionātā.

Baltrkievijas federācijā jaunumi tika uzņemti ar nožēlu, jo nākamsezon BAČ nepiedalīsies neviena Latvijas komanda (pirmajā līgā startēs DLS), kamēr vienīgā ārvalstu komanda varētu būt Kijevas «Sokol», kas apstiprināja savu līdzdalību BAČ.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu