Slavenības pret ne-slavenībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV Latvija

Pirmdien un otrdien tirdzniecības centrā «Mols» notika MTV «The VJ Search» atlase, kurā MTV meklēja divas «MTV Latvija» «sejas» — puisi un meiteni. 

Jau ziņojām, ka konkursam pieteikušies arī sabiedrībā pazīstami cilvēki: mūziķus «The VJ Search» atlasē pārstāv «Z-Scars» bundzinieks un «Zelta zivtiņas» seriāla varonis Alex, īstajā vārdā Mārtiņš Opmanis, Lauris Reiniks, grupas «Double Faced Eels» solists Marks, Lily, Meldra, «Borowa MC» solists Aigars un citi. Kā viņiem veiksies atlasē? Vai par MTV zvaigzni kļūs jau kāds Latvijā pazīstams jaunietis vai — gluži pretēji — jauns un līdz šim neatklāts talants? 

Jaunie un jau atzītie Latvijas talanti MTV «The VJ Search»  žūriju centās pārsteigt dažādos veidos — ar atkailināšanos, dziedāšanu, pašu sacerētiem dzejoļiem par sevi, dažādu dzīvnieku attēlošanu un asprātībām. Daudzi centās runāt daudz un ilgi, neņemot vērā vairākkārtējos žūrijas aizrādījumus par laika limita pārsniegšanu. Katram dalībniekam «The VJ Search» atlases pirmajā kārtā dotas tikai divas minūtes laika, lai atstātu neizdzēšamu iespaidu uz MTV žūriju. Dažiem tas izdevies ļoti labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu