Ringo Stārs gatavs palīdzēt Makartnijam pārdzīvot šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cbcnews.com

Leģendārās grupas «The Beatles» bundzinieks Ringo Stārs ir gatavs palīdzēt savam draugam un «cīņubiedram» Polam Makartnijam grūtajā šķiršanās procesā.

Ringo Stārs piedāvājis savam draugam atbalstu pēc tam, kad Makartnijs uzzinājis, ka viņa sieva Hetere Milsa pozējusi pornogrāfiskam izdevumam, kā arī strādājusi par augstas klases prostitūtu.

Britu laikrakstam «The Sun» Ringo pastāstīja: «Mēs runājām pirms trim nedēļām. Es viņam teicu: «Būšu klāt, ja tev mani vajadzēs. Tu vari uz mani paļauties».»

Bijušie grupas biedri jau šomēnes satiksies Lasvegasā «Cirque De Soleil» bītliem veltītā šova «Love» pirmizrādē. Pasākumu apmeklēs arī Džona Lenona un Džordža Harisona atraitnes — Joko Ono un Olīvija Harisone.

Kaut arī leģendārais mūziķis, kurš šodien svin savu 64. dzimšanas dienu, ir sašutis par savas sievas netīro pagātni un ir šķiršanās procesa iniciators, viņš joprojām valkā laulību gredzenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu