«Jumpravai» jauns videoklips

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Vakar «LMK/Ray-Ban» Mūziķu golfa kausa laikā tika prezentēts grupas «Jumprava» jaunākais videoklips dziesmai «Kailass».

Jaunais videoklips tapis studijā «Hypnosis Group», kurā video jomu pārstāv Konstantīns Smirnovs un Kārlis Stiģis. Līdz šim šī studija vairāk bija pazīstama tieši kā VJ (video žokeju) apvienība, taču patlaban ir gatava veidot pasaules mēroga videoklipus ar individuālu rokrakstu, savdabību un spilgtumu, ko varētu prezentēt ne tikai Latvijas un Baltijas reģionā, bet arī visā pasaulē.

«Jumpravas» dziesmas «Kailass» klipa režisors Konstantīns Smirnovs, iedvesmojoties no dziesmas vārdiem un muzikālā pavadījuma, video stāstu veidoja kā aicinājumu uz mirkli atstāt materiālo pasauli, aizdomāties par garīgām vērtībām, par to, kas mūs visus vieno, neskatoties uz tautu, reliģiju un rasu daudzveidību. Attīstot dziesmas ideju, režisors interpretēja to kā stāstu par mīlestību, izceļot to pasaules mērogā.

Grupas «Jumprava» dalībnieki par klipa tapšanu stāsta: «Videoklipa radīšanas process un gala rezultāts ir ļoti netipisks, tajā izmantotas mūsu fotogrāfijas, kas apstrādātas ar jaunākajām tehnoloģijām. Šis varētu būt mūsu modernākais videoklips.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu