Kidmena un Ērbans cienā paparaci ar alu

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Oskarotā» aktrise Nikola Kidmena un viņas līgavainis Kīts Ērbans otrdien sniedza īpaši austrālisku dāvanu paparaci, kuri apmetušies netālu no aktrises Sidnejas mājas, lai gaidītu slavenā pāra kāzas, kas notiks nedēļas nogalē. Pretēji daudzu zvaigžņu agresīvajai attieksmei pret dzeltenās preses fotogrāfiem Kidmena un Ērbans nosūtīja paparaci kasti auksta alus.

Kad pēc lielākās dienas daļas «dežurēšanas» pie Kidmenas Sidnejas mājas apmēram 20 fotogrāfi beidzot izdzirdēja paceļamies garāžas durvis, viņi ātri «apbruņojās» ar kamerām. Taču gaidāmā jaunā pāra vietā paparaci pretī iznāca divas sievietes, nesdamas kasti ar alus un ūdens pudelēm. Uz 24 pudeļu «Victoria Bitter» alus kastes bija piezīme: «Lai labi garšo! Nikola un Kīts.»

Un laipnais žests tika pieņemts — paparaci pateicās saimniekiem, baudot alu, kas Austrālijā bieži kalpo draudzības sākšanai.

Iepriekšējā paparaci «apciemojuma» reizē plašu publicitāti izpelnījās Kidmenas nesaskaņas ar kādu fotogrāfu, kad aktrise apgalvoja, ka viņš mēģinājis uzstādīt noklausīšanās ierīci viņas mājas tuvumā. Tiesas ceļā pat tika panākts fotogrāfa apcietināšanas orderis.

Rodas iespaids, ka tagad Kidmena nolēmusi lietot visu savu Holivudas šarmu.

Otrdienas rītā arī paparaci bija nosūtījuši Kidmenai ziedus, sveicot aktrisi trīsdesmit devītajā dzimšanas dienā, un caur vārtu mikrofonu nodziedājuši «Happy birthday». Kidmena bijusi priecīga par apsveikumu un uz jautājumu, kā viņa svinēs dzimšanas dienu, atbildējusi: «Nebūs nekas īpašs, vakariņas mājās ar mammu... garlaicīgi. Paldies par ziediem un dziesmu!»

Kidmena un kantrimūzikas zvaigzne Ērbans ieradās Austrālijā pirmdien, jo gatavojas tur apprecēties. Vietējie plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka nedēļas nogalē pāris varētu teikt jāvārdu kādā katoļu baznīcā netālu no savas ģimenes mājas Sidnejas ziemeļu piepilsētā.

Kā jau ziņots, Kidmena, kas saņēmusi Kinoakadēmijas balvu par lomu 2002. gada filmā «The Hours» («Stundas»), 2001. gadā pēc desmit gadu laulības izšķīrās ar Holivudas superzvaigzni Tomu Krūzu. Pārim ir divi adoptēti bērni.

Aktrise iepazinās ar Ērbanu 2005. gada janvārī apbalvošanas ceremonijas vakariņās, kuras abiem par godu Losandželosā rīkoja Austrālijas valdība. Kidmena ir dzimusi Havaju salās, bet Ērbans — Jaunzēlandē, tomēr abi uzauguši Austrālijā.

2005. gadā Ērbans saņēma «Grammy» balvu par labāko vīrieša kantrimūzikas vokālu dziesmā «You'll Think of Me».

Sīkāka informācija par plānoto laulību norisi netiek izpausta, taču vietējie plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka Kidmena izteikusies par iespējamu vecmeitu ballīti piektdien Sidnejas kūrortā; arī Ērbanam piektdien varētu notikt vecpuišu ballīte.

Kā tiek ziņots, viesu vidū būs arī tādas slavenības kā Naomi Vatsa, Rasels Krovs, Hjū Džekmens, režisors Bazs Lurmens un kompānijas «News Corp» vadītājs Ruperts Mērdoks ar sievu Vendiju Dengu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu