Trešdienas horoskops: 8. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Natalja Domanskaya/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 8. maijam.

AUNS

Viena traka dieniņa! Būsi noskrējies, bet ieceres uz priekšu nekustēs. Auglīgāks būs laiks, ko veltīsi projektu izstrādei un biznesa plānu rakstīšanai – vispirms viss jāizdomā un tikai tad jādara.

VĒRSIS

Nonāksi pie vērtīgām atziņām un mīļuprāt ar tām dalīsies. Ja kāds iebilst vai nevēlas saprast, tad netērē spēkus skaidrojot. Vajag sadarboties ar cilvēkiem, kas saprotas no pus vārda.

DVĪŅI

Mūžīgā kustība, attīstība, idejas – tie ir tavas dzīves vadmotīvi. Šodien daudz jaunu kontaktu, un var rasties kāds ambiciozs projekts, kurš nes augļus ilgtermiņā.

VĒZIS

Piemērots laiks profesionālajai izaugsmei un karjerai, iespējami jauni kontakti un izdevīgas vienošanās, ko nedrīkst palaist garām. Ar lietišķu jautājumu lemšanu nekavējies.

LAUVA

Tāda sajūta, ka zini visu par visiem vislabāk, taču ieklausies kolēģos un savu viedokli neuztiep kā vienīgo pareizo. Kas pārāk lielīgs, tam dzīve var pasniegt mācību stundu.

JAUNAVA

Tev ir savs redzējums, plāns un zināšanas, pēc kā gribēsi vadīties. Taču viedoklis var nesakrists ar kolēģu uzskatiem. Mazs kompromiss nāks tikai par labu.

SVARI

Labs laiks profesionālajai izaugsmei vai biznesa veidošanai. Radīsies idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu īstenot. Tikai iedvesmas lidojumā neaizmirsti apspriest arī finanšu jautājumus.

SKORPIONS

Šajā dienā valdīs veselīgas sacensības gars, kas atkal un atkal liks pierādīt, ka esi līderis. Kādam jauns karjeras piedāvājums, kādam jaunas iespējas biznesā. Izmanto iespējas!

STRĒLNIEKS

Tev ir azartiska daba un patlaban ir piemērots brīdis doties pretī nezināmajam un piekrist jauniem izaicinājumiem. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārvalstu partneriem.

MEŽĀZIS

Lietišķos jautājumos iespējama piņķerēšanās un sarežģījumi. Ja kaut kas jādara un jārisina iestādēs, tad rūpīgi sagatavojies vai pilnvaro savā vietā kādu citu.

ŪDENSVĪRS

Vari nākt klajā ar jaunām ierosmēm un meklēt ceļus, kā palielināt ienākumus. Iespējams, nāksies sastapties ar kritiķiem vai “viszināšiem”. Galvenais – nenobīties un neapstāties.

ZIVIS

Daudz pienākumu un jaunas ieceres, kas var atnest gan slavu, gan peļņu. Tomēr dinamiskajā darba ritmā iespējams stress, kas nelabvēlīgi ietekmē pašsajūtu. Vakarā mierīgi atpūties, un par darbu nedomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu