MTV zvaigznes ir atrastas!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mtv.lv

MTV «The VJ Search» visās Baltijas valstīs tuvojas noslēgumam, Latvijā konkursa uzvarētāji — nākamās «MTV Latvija» «sejas» — būs zināmi jau šovakar!

Gandrīz divus mēnešus MTV visā Baltijā meklēja savas nākamās zvaigznes, Latvijā šim konkursam pieteicās 2206 pretendenti, bet tikai 12 izturēja pirmās divas atlases kārtas Rīgā, tirdzniecības centrā «Mols», un iekļuva finālā, kas risinājās Viļņā. Pirmajās atlases kārtās katram dalībniekam bija tikai pāris minūtes laika, lai pārliecinātu atlases komisiju, ka tieši viņš ir tas, ko MTV meklē.

Taču «The VJ Search» fināla dalībniekiem jau bija krietni vairāk laika, lai parādītu sevi atlases komisijai un labāk iejustos VJ «ādā». Finālā dalībnieki strādāja improvizētā TV studijā Viļņā, kur viņiem bija jāpiesaka raidījumi kā angļu, tā latviešu valodā un dzīvajā jāintervē slavenas mūzikas zvaigznes. MTV «The VJ Search» dalībnieki arī devās svelmainajās Viļņas ielās, lai par MTV aktuālām tēmām intervētu nejauši sastaptus Viļņas iedzīvotājus. Kuram puisim un kurai meitenei vispārliecinošāk izdevās sevi parādīt MTV «The VJ Search» atlases komisijai un kuri divi finālisti kļūs par «MTV Latvija» «sejām»?

Konkursa noslēgums un divu laimīgo uzvarētāju paziņošana notiks jau šovakar klubā «Essential». Jaunie MTV VJ profesionālus trikus sāks apgūt no 1. augusta, bet viens no viņiem jau septembrī dosies uz ASV, lai klātienē vērotu MTV VMA apbalvošanas ceremoniju un mums, MTV skatītājiem, uz Latviju atvestu lieliskas intervijas ar pasaules mūzikas zvaigznēm, kā arī reportāžas par pasākumu, kas jau tagad tiek dēvēts par grandiozāko MTV šovu, kāds piedzīvots.

www.zeltazivtina.lv

www.mtv.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu