MTV VJ konkursā uzvar Miks Ozoliņš un Žanete Skarule

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

MTV Latvija sejas noskaidrotas – jau no septembra Latvijā MTV vārdā skatītājus uzrunās Žanete Skarule un Miks Ozoliņš!

Par MTV Latvija VJiem kļuvuši Žanete Skarule un Miks Ozoliņš, 12 finālistu konkurencē tieši šie divi jaunieši atstāja pārliecinošāko iespaidu uz MTV «The VJ Search» atlases komisiju. VJu paziņošana un sveikšana piektdien notika klubā «Essential» atraktīvā «Zelta Zivtiņas» seriāla varoņa Aleksa  jeb Mārtiņa Opmaņa vadībā.

«Latvijā mums ir paši labākie VJi visā Baltijā», pēc apbalvošanas teica «MTV Networks Baltic» direktors Marius Veselis, viņš apgalvoja, ka Lietuvā un Igaunijā MTV VJus nemeklētu, ja vien Žanete un Miks mācētu runāt arī lietuviski un igauniski.

Žanete jau no bērnības sapņojusi kļūt par MTV VJu tikai ASV, jo tad Latvijā MTV vēl nebija, MTV ienākšana Latvijā Žanetei likusies nereāla. Pēc uzvaras «The VJ Search» atlasē viņa teica, ka nespēj valdīt emocijas, visu laiku griboties smaidīt un aiz laimes kliegt un spiegt.

Miks atzina, ka tik augsts adrenalīna līmenis viņam vēl nekad neesot bijis, dienas pēc fināla Viļņā līdz pat uzvarētāju paziņošanai bijušas mokošas, Mikam pat rādījušiem murgi. «Konkurence bija spēcīga un mēs līdz pat šim vakaram nenojautām, kuri tad būs nākamie VJi,» pēc uzvarētāju paziņošanas teica Miks.

Pēc uzvarētājas meitenes paziņošanas, Žanete likās nedaudz apjukusi, taču pēc uzvarētāja puiša paziņošanas Miks reaģēja ātri un enerģiski, viņš paķēra Žaneti uz rokām un vairākas reizes uzmeta gaisā, vakara gaitā viņi bija gluži vai nešķirami.

«MTV – tā ir emocija. Un mūsu VJu patiesās un sirsnīgās emocijas brīdī, kad tika paziņoti viņu vārdi to pierāda», par jauniešu emociju izvirdumu teica MTV Latvija direktore Liliāna Ozoliņa.

Jaunie MTV VJi Žanete un Miks profesionālus trikus sāks apgūt no 1. augusta, bet viens no viņiem jau augusta beigās dosies uz ASV, lai klātienē vērotu MTV VMA’s apbalvošanas ceremoniju un mums, MTV skatītājiem, uz Latviju atvestu lieliskas  intervijas ar pasaules mūzikas zvaigznēm, kā arī reportāžas par pasākumu, kas jau tagad tiek dēvēts par grandiozāko MTV šovu, kāds piedzīvots.

Gandrīz divus mēnešus MTV visā Baltijā meklēja savas nākamās zvaigznes, Latvijā šim konkursam pieteicās 2206 pretendentu, bet tikai 12 no tiem izturēja pirmās divas atlases kārtas Rīgā, tirdzniecības centrā «Mols», un iekļuva «The VJ Search» finālā, kas norisinājās Viļņā. Pirmajās atlases kārtās katram dalībniekam bija tikai pāris minūtes laika, lai pārliecinātu atlases komisiju, ka tieši viņš ir tas, ko MTV meklē. Taču «The VJ Search» fināla dalībniekiem jau bija krietni vairāk laika, lai parādītu sevi atlases komisijai un labāk iejustos VJa «ādā». Finālā dalībnieki strādāja improvizētā TV studijā Viļņā, kurā viņiem bija jāpiesaka raidījumi kā angļu, tā latviešu valodās un «dzīvajā» jāintervē slavenas mūzikas zvaigznes.  MTV «The VJ Search» dalībnieki arī  devās svelmainajās Viļņas ielās, lai par MTV aktuālām tēmām intervētu nejauši sastaptus Viļņas iedzīvotājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu