Pauls norobežojas no Cinovskas iestudētā mūzikla

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Komponists Raimonds Pauls neesot devis atļauju izmantot savu mūziku Žaklīnas Cinovskas iestudētajā mūziklā «Tā es tevi mīlēšu», tāpēc norobežojas no tā.

«Es neesmu devis atļauju izmantot manu mūziku un norobežojos no šā uzveduma,» aģentūrai LETA sacīja Pauls, uzsverot, ka viņam esot nepieņemami, ka muzikālā izrāde, kas notiks Nacionālajā teātrī, tiek reklamēta ar viņa vārdu. Komponists uzskata, ka uzveduma autore Cinovska, izmantojot viņa mūziku, rīkojoties nelikumīgi.

Kā ziņots, mūziklu «Tā es tevi mīlēšu» iecerēts rādīt 20. un 21. jūlijā un no 27. līdz 29. jūlijam Latvijas Nacionālajā teātrī.

Cinovska informēja, ka mūzikls ir par sadzīviskām tēmām, mīlestību un cilvēku attiecībām. Tā būšot unikāla iespēja izbaudīt visiem zināmās un iemīļotās Raimonda Paula dziesmas, kuras skatītāji no jauna iepazīs un dzirdēs negaidītā interpretācijā, savulaik stāstīja iestudējuma autore.

Mūzikla dramaturgs ir Jānis Jurkāns, mūzikas autors — Pauls, savukārt mūzikla režisore — Cinovska. Mūziklā piedalīsies aktieri no Latvijas teātriem un Nacionālās operas. Lomās būšot redzama Rēzija Kalniņa, Artūrs Skrastiņš, Zane Jančevska, Jānis Paukštello, Kristīne Zadovska, Varis Vētra, Katrīne Pasternaka un citi aktieri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu