Kāpēc viņš/viņa nezvana? Ir 13 iespējas...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tu tikko esi iepazinies/iepazinusies ar ļoti simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi, iespējams, jūs esat bijuši uz randiņu. Šķiroties viņš/viņa apsola piezvanīt, taču karsti gaidītā treļļa vietā... telefons klusē. Kāpēc?

Ir dučiem dažādu iemeslu, kāpēc mūsu iecerētie, ilgotie, sirdsmīļotie nepiezvana, kā solījuši. 9 gadījumos no 10 tā patiešām ir nevainīga apstākļu sakritība. Taču mums nez kāpēc piemīt vājība aizdomāties teju līdz pasaules galam. Britu psihologi definējuši duci iemeslu, kāpēc viņš/viņa nepiezvana...

1. Bojāta telefona līnija vai aparāts, problēmas ar uztveres zonu. Viegli pārbaudāms, vai konkrētais numurs vispār eksistē, vai abonentam pieejami visi pakalpojumi un vai kompānijai nav radušās problēmas ar kabeļiem vai raidītājiem.


2. Tavs tālruņa numuriņš... noklīdis. Kam negadās. Vizītkarte ielikta ne tajā blociņā, maciņā, somiņā, kabatā; mazā papīra lapiņa izslīdējusi un pazudusi; salvetīte ar tālruņa numuru nemanot izmantota citiem mērķiem...


3. Tavs ilgu varonis ir sabijies. Varbūt tevis atstātais pirmais iespaids ir tik graujošs (pozitīvā nozīmē), ka potenciālajam partnerim vajag laiku, lai spētu to pieņemt un — kas vēl būtiskāk! — tiktu galā ar mazvērtības kompleksiem?


4. Vēl nav pienācis īstais laiks. Varbūt šim cilvēkam vajag vairāk laika tik atbildīga lēmuma pieņemšanai?


5. Viņam/viņai nokritušas rozā brilles. Citiem vārdiem — pārgājusi pirmā sajūsma. Piemēram, pēc neilga tikšanās laika mīļotajam/mīļotajai atveras acis: omulīgā, garšīgā ņammāšana atklāj pretīgas manieres pie galda; zvārgulīšiem līdzīgie smiekli pārvēršas griezīgā ķiķināšanā; skaņā balss — histēriskā tarkšķēšanā; romantiskā vecpuiša nekārtība — midzenī; bet mīļotās tukšais ledusskapis — skopumā. Otrs bēg, kamēr var.

 
6. Tavs partneris ir slims. Vai nopietni aizņemts. Slimam cilvēkam prāts uz romantisku sazvanīšanos nenesas, bet traumu gadījumos tas ir pat neiespējami. Arī, ja darba pāri galvai un no tā atkarīga eksistence, romantika atbīdās otrajā plānā.


7. Jums nesaskan. Var būt visādi — dažādas intereses, jūtamas atšķirības vecumā, vērtību sistēmā. Sākumā, kamēr darbojas attiecību pirmā fāze — izskats, flirts, viegls čibu-čabu — nekas, bet, attiecībām kļūstot tuvākām, notiek vērtību pārvērtēšana...


8. Tavs ilgu objekts ir vējgrābslis/vējaslota. Pēc būtības. Un tu neesi ne pirmā/pirmais, ne vienīgā/vienīgais, kam viņš/viņa kaut ko apsola. Neko darīt. Tā gadās.


9. Tavs intereses objekts ir trofeju kolekcionārs. Tieši tā — arī tālruņa numurs var būt vērtīgs ieguvums mazās melnās kabatas grāmatiņas papildināšanai. Vai arī tavs iepazīšanās partneris bijis pārāk pieklājīgs, lai noraidītu piedāvājumu — pieraksti manu numuriņu!


10. Tavs partneris ir patoloģisks melis un intrigants. Vai — mele un intrigante. Tādam nedod ēst, bet ļauj paspēlēt spēlītes ar kādu, kaut ko sagudrot, savērpt un iestudēt. Ar otra jūtām tāds nerēķinās, citi cilvēka viņa spēlē ir tikai statisti.


11. Viņš/viņa ir aizbēdzis/aizbēgusi. Reizēm partneris, uzskatīdams par neiespējamu atklāti izrunāties par sasāpējušo, samilzušo, raizes darošo problēmu, par labāku uzskata klusi aiziet pa angļu modei, nevis strīdēties, diskutēt vai skaidrot attiecības.


12. Viņam/viņai ir cita/cits. Tad kāda velna pēc bija vajadzīgs iepazīšanās teātris ar tevi? Varbūt — lai novērtētu, kas viņam/viņai jau ir? Ja tu būtu liktenīgais/liktenīgā, viņš/viņa tevi atrastu pat elles priekškambarī.


Un visbeidzot — viņš/viņa vienkārši negrib. Bez komentāriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu