Volžankina atkrīt uz 23. pozīciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas meistarsacīkstēs Gēteborgā otro disciplīnu aizvadījušas septiņcīņnieces. Augstlēkšanā Latvijas sportistei Jesēnijai Volžankinai nepaveicās, pārvarot 1,68 m augstumu, kas kopvērtējumā viņu no astotās pozīcijas atstūma uz 23. vietu.

Volžankina pagaidām 8. vietā

Ludzānietes personiskais rekords ir 1,75 m, kuru pārvarot viņa vēl saglabātu cerības uz vietu pirmajā desmitniekā. Trīs reizes viņa neveiksmīgi mēģināja pārvarēt 1,71 m augstumā novietoto latiņu.

Augstlēkšanā labākā bija Natālija Dobrinska no Ukrainas, kas pārvarēja 1,86 m augstumu, izvirzoties sestajā pozīcijā.

Līdere joprojām ir francūziete Einisa Barbēra, kas augstlēkšanā pārvarēja 1,83 m augstumu. Kopvērtējumā viņai ir 2124 punkti, taču tikai par deviņiem punktiem atpaliek holandiete Karīna Rukstūla. Zviedriete Karolīna Klufta ir ceturtā, no līderes atpaliekot par 36 punktiem.

Volžankina ar 1869 punktiem pagaidām ieņem 23. pozīciju.

Vakarpusē septiņcīņnieces sacentīsies 200 m skrējienā.

Pirmdien no latviešiem vēl startēs augstlēcējs Normunds Pūpols, tāllēcējs Artūrs Āboliņš, šķēpmetēji Vadims Vasiļevskis, Ēriks Rags un Ainārs Kovals, kā arī Jeļena Prokopčuka 10 000 m distancē.

Eiropas meistarsacīkstes notiek Zviedrijas pilsētā Gēteborgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu