Visvairāk medaļu Krievijas vieglatlētiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Zviedrijas pilsētā Gēteborgā noslēdzās Eiropas meistarsacīkstes vieglatlētikā. Visvairāk godalgu izcīnīja Krievijas vieglatlēti — 12 zelta, 12 sudraba un desmit bronzas medaļas.

Otrā medaļām visbagātākā komanda bija Vācija, kas ieguva desmit godalgas — pa četrām zelta un sudraba, kā arī divas bronzas medaļas. Trešie medaļām bagātākie bija Spānijas un Lielbritānijas sportisti, kas ieguva pa 11 godalgām. Spānija nopelnīja trīs zelta, trīs sudraba un piecas bronzas medaļas, bet briti — vienu zelta, piecas sudraba un piecas bronzas medaļas. Ar izcīnītām deviņām medaļām ceturtajā vietā ierindojās Baltkrievija — četras zelta, trīs sudraba un divas bronzas medaļas.

No Baltijas valstīm visvairāk medaļu izcīnīja Igaunija — vienu sudraba un vienu bronzas godalgu. Savukārt Latvija un Lietuva izcīnīja pa vienai zelta medaļai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu