Monogāmija un poligāmija (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sekss ir cena, ko sievietes maksā par laulībām. Laulības ir cena, ko vīrieši maksā par seksu.

Monogāmas attiecības

Sievietei laulības nozīmē pateikt visai pasaulei, ka vīrietis viņu ir atzinis par ko «īpašu» un grasās uzturēt ar viņu monogāmas attiecības. Pētījumos pierādīts, ka sajūtai, ka esi «īpaša», ir milzīga ietekme uz ķīmiskajām reakcijām sievietes smadzenēs, jo laulības gultā sieviete orgasmu piedzīvo 4 vai 5 reizes biežāk un 3 reizes biežāk monogāmās attiecībās, turklāt tas ir daudz kvalitatīvāks.

Poligāmija

Lielākā daļa vīriešu tic, ka gadījuma sakari neietekmēs viņu attiecības, jo viņiem reizēm ir grūti atšķirt seksu no mīlestības. Sievietēm sekss un mīlestība ir savstarpēji saistīti. Ja vīrietim ir seksuāli sakari ar kādu citu sievieti, tas var tikt uzskatīts par beidzamo robežu un labu iemeslu, lai izbeigtu attiecības.

Laulībai ir savas labās puses. Tā māca lojalitāti, iecietību, toleranci, atturīgumu un citas vērtīgas īpašības, kuras jums nebūtu vajadzīgas, ja jūs paliktu neprecējies.

Ir visai problemātiski atbrīvoties no vīrieša, neievainojot viņa vīrišķību. «Vācies prom» un «Es nevēlos tevi vairs redzēt» var izklausīties kā izaicinājums. Ja jūs vēlaties atbrīvoties no vīrieša, sakiet viņam: «Es tevi mīlu... Es vēlos precēties ar tevi... Es gribu bērniņu no tevis.» Dzirdējuši to, dažreiz viņi metas prom uz karstām pēdām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu