Šodien sāks raidīt «MTV Latvija»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien plkst. 22.00 sāks raidīt «MTV Latvija». Tajā pašā laikā darbu sāks arī abi pārējie «MTV Networks Baltic» kanāli Lietuvā un Igaunijā, bet jau no rīta darbu sācis MTV izklaides portāls.

««MTV Networks Baltic» ir pirmais MTV kanālu tīkls, kas izveidots sešu mēnešu laikā, Baltijas MTV kanāli ir vienīgie MTV starptautiskā tīkla vēsturē, kas sāks raidīt plānotajā laikā, bez aizkavēšanās un ir tapuši tik īsā laika periodā, tāpēc MTV starptautiskā komanda sauc mūs par «maģiskajiem»,» stāsta «MTV Networks Baltic» direktors Marius Veselis. Latvijā MTV piekrituši rādīt visi kabeļoperatori, tikai daži no tiem pilnībā visā savā tīklā MTV rādīs no oktobra.

«MTV Latvija» sāks raidīt desmitos vakarā, bet jau kopš rīta darbojas jauna MTV mājas lapa ar aktuālo informāciju par mūziku, koncertiem, klubu pasākumiem, kino, MTV jaunumiem un MTV ziņām visās trijās Baltijas valstīs. «MTV.LV» jau tuvākajā laikā gatavojas pārsteigt mūs interneta vidē gan ar jauniem, interaktīviem pakalpojumiem, lielisku un kvalitatīvu saturu, kā arī ar citiem 21. gadsimta cienīgiem risinājumiem.

Ko redzēsim «MTV Latvija» ēterā? Programmā būs gan vietējie raidījumi, gan tulkoti ārzemju šovi, tie būs oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā. «MTV Latvija» lielākais gada projekts būs raidījums «Baltijas TOP 20» (svētdienās plkst. 21.00), kura mērķis ir ne vien informēt par baltiešu muzikālo gaumi, bet arī apvienot Baltijas mūzikas tirgu. Iespējams, saspringtākajai darba intervijai, kādu iespējams piedzīvot mūsu platuma grādos, — «The VJ Search» varēs sekot līdzi divos raidījumos jau septembrī (10. un 17. septembrī plkst. 20.30). Tepat Baltijas valstīs taps arī «Euro TOP 20» (sestdienās plkst. 21.00), «Mūzikas lejupielāžu TOP 10» («Music Download Chart TOP 10», piektdienās plkst. 20.00), kā arī «Deju klubu grāvēji» («Dance Floor Chart», piektdienās plkst. 22.00).

Raidījuma «The VJ Search» producents ir «MTV Latvija» vīdžejs Miks Ozoliņš, kas par viņam piedāvāto iespēju strādāt MTV arī kā producentam un režisoram, ir sajūsmā. Miks saka: «Par piedāvāto iespēju kļūt par MTV Baltijas producentu es, protams, biju ļoti priecīgs! Patiesībā jau vakarā, kad mūs pasludināja ar vīdžejiem, man pačukstēja, ka ar manu pieredzi TV viņi noteikti atradīšot arī, ko man darīt kameras otrā pusē. Esmu ļoti apmierināts, ka varu likt lietā savas zinības un pieredzi TV režijā un producēšanā, darbojoties aktīvajā un kreatīvajā MTV kolektīvā!»

Pirmo reizi ziņa par starptautiskā TV kanālu tīkla MTV ienākšanu Baltijas valstīs Latvijas presē parādījās šā gada februārī, bet pirmais MTV kanāls darbu sāka 1981. gada 1. augustā ASV, Ņūdžersijā. Toreiz MTV redzēja tikai pāris tūkstoši Ņūdžersijas iedzīvotāju, lai gan MTV sāka ar visai skaļu paziņojumu — «Video Killed The Radio Star» grupas «The Buggles» izpildījumā.

Ieslēdz televizoru šovakar plkst. 22.00, lai uzzinātu, kā savu ētera dzīvi sāks «MTV Latvija»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu