Kas notika MTV «The VJ Search»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā viens no pirmajiem vietējiem raidījumiem Latvijas MTV būs «MTV Baltic VJ Search», kurā beidzot varēs uzzināt kā tad īsti notika Vju atlase un kāpēc tajā uzvarēja tieši Miks Ozoliņš un Žanete Skarule. Pirmais raidījums par vīdžeju konkursu ēterā būs jau šosvētdien 20.30!

MTV savus vīdžejus meklēja gandrīz divus mēnešus – pieteikšanās atlasei sākās 4. maijā, bet uzvarētāju paziņošana notika 30. jūnijā. Kopumā Vju vietām pieteicās 2206 jaunieši, kas nozīmē, ka konkurence bija ļoti sīva – gandrīz 1000 cilvēku uz vienu vietu!

Konkursā bija pieteikušies gan sabiedrībā jau pazīstami jaunieši, gan mūziķi, gan pieredzējuši jauniešu TV raidījumu vadītāji. Taču uzvarēja divi, kas bija pa vidu – Miks Ozoliņš uz Žanete Skarule.

Jaunie un jau atzītie Latvijas talanti MTV «The VJ Search» žūriju atlases laikā centās pārsteigt dažādos veidos – ar atkailināšanos, dziedāšanu, pašu sacerētiem dzejoļiem par sevi, dažādu dzīvnieku attēlošanu un asprātībām. Daudzi centās runāt daudz un ilgi, arī pēc vairākkārtējiem žūrijas aizrādījumiem par laika pārsniegšanu, līdz žūrija pieņēma drastisku lēmumu - laika pārsniedzēju mikrofoni tika vienkārši izlēgti. Katram dalībniekam konkursa atlases pirmajā kārtā bija dotas tikai divas minūtes laika, lai atstātu neizdzēšamu iespaidu uz žūriju. Dažiem tas izdevās ļoti labi.

Nākamajā atlases kārtā iekļuva 36 jaunieši, bet finālā tika 12. MTV «The VJ Search» fināls notika Viļņā, «MTV Networks Baltic» galvenajā mītnē. Finālā dalībnieki strādāja improvizētā TV studijā, viņiem bija jāpiesaka raidījumi kā angļu, tā latviešu valodās un «dzīvajā» jāintervē slavenas un gana kaprīzas mūzikas zvaigznes.  MTV «The VJ Search» dalībnieki arī devās svelmainajās Viļņas ielās, lai par MTV aktuālām tēmām intervētu nejauši sastaptus Viļņas iedzīvotājus. «MTV Latvija» vīdžeji aktīvi strādāt sāka 1.augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu