Sāksies biļešu tirdzniecība uz «Mumiy Troll» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mumiytroll.ru

Rīt visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā sāksies biļešu tirdzniecība uz grupas «Mumiy Troll» koncertu 31. decembrī «Arēnā Rīga».

Teju par kulta grupu kļuvusī «Mumiy Troll», kas ar lielu koncertu Latvijā nav uzstājusies jau divus gadus, tieši Vecgada vakarā viesosies «Arēnā Rīga». Koncertā būs dzirdamas kompozīcijas no grupas piektā studijas albuma «Слияние и Поглощение», un koncerta apmeklētāji būs pirmie, kam būs iespēja dzirdēt jaunākās «Mumiy Troll» kompozīcijas no topošā studijas albuma.

Šogad 16. oktobrī «Mumiy Troll» atzīmēs savas pastāvēšanas 13. gadadienu. Pa šo laiku «Mumiy Troll» fenomenu atklājuši un iemīļojuši ne vien Krievijas, Baltijas, Ukrainas un Baltkrievijas klausītāji. Pēc koncertēšanas Francijā, Vācijā, Lielbritānijā, ASV, Izraēlā, Skandināvijas valstīs un pat Japānā «Mumiy Troll» neapšaubāmi ir kļuvusi par vienu no pasaulē populārākajām Krievijas rokgrupām. Taču pat pēc tik ievērojamiem panākumiem uz dažādām pasaules skatuvēm harismātiskais grupas līderis Ilja Lagutenko koncertiem Rīgā vienmēr velta īpaši siltus vārdus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu