Par ko vīrietim randiņā labāk klusēt

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vija Vāvere

Daudziem vīriešiem nav sveša neveiklības izjūta, kas rodas, tikšanās reizē kaut ko stāstot sievietei un saprotot, ka viņu tas galīgi neinteresē. Rodas jautājums — kā neapnikt sievietei? Atbilde ir ļoti vienkārša: tikai nevajag neko runāt par to, kas viņu neinteresē. Diemžēl to ir vieglāk pateikt nekā izdarīt.

Pārsvarā gadījumu vīrietis vienkārši nekontrolē to, ko viņš runā. Draugam vienkārši var paust savu prieku, piemēram, par pusnakts erotiskajiem seriāliem, taču, sarunājoties ar sievieti, ar šādiem paziņojumiem vajadzētu būt uzmanīgam.

Jāatceras, ka tikšanās mērķis ir raisīt pavadones interesi par sarunu un iznākumā arī par sevi. Interneta mājas lapa «askmen.com» iesaka izvairīties, vismaz pirmajā posmā, no turpmāk aprakstītajām sarunu tēmām.

Veselības problēmas

Jūsu problēmas ar veselību sievieti neinteresē. Nevajag cerēt, ka iekarosiet viņas simpātijas, stāstot, ka jums, piemēram, ir hroniskas grēmas. Tas var nostrādāt tikai nevainīgas un acīm redzamas problēmas gadījumā, piemēram, ja ir lauzta roka vai kāja.

Tehniskais žargons

Jāatceras, ka sievietes nevar ciest jebkuru žargonu, it īpaši nesaprotamu. Ja lietosiet daudz pārgudru vārdu, viņa labākajā gadījumā nodomās, ka esat pārāk aizņemts ar savu darbu, sliktākajā — ka cenšaties viņu pataisīt par muļķi.

Bijušās draudzenes

Aizmirstiet pat iedomāties, ka sarunā varētu pieminēt savas bijušās draudzenes. Tas ir svarīgi daudzu iemeslu dēļ, arī tāpēc, ka varat daudz ko izpļāpāt par saviem pagātnes piedzīvojumiem un atklāt savus trūkumus. Necentieties stāstīt, kā krāpāt savu bijušo draudzeni, vai arī to, cik uzmācīga viņa bija, jo zvanīja jums neskaitāmas reizes dienā. Šajā fāzē jābūt precīzam pamatam, uz kura veidot attiecības. Sievietei jābūt pārliecinātai, ka esat sarāvis visas emocionālās saites ar pagātni un ka virzāties uz priekšu konstruktīvi un nobriedis nākotnei.

Sports

Ja nu esat izaudzis alā un tikko iznācis ārpusē, ielāgojiet mūsdienu pasaules aksiomu: lielākajai daļai sieviešu interese par sportu nav tik liela kā vīriešiem. Tiesa, var saprast, ka gribat dalīties ar viņu pārdomās par futbola vai hokeja burvīgo valdzinājumu, tomēr, iespējams, viņai jūsu entuziasms nebūs pa prātam. Bet jūsu lieliskās zināšanas par visu maču rezultātiem nepiespiedīs viņu uzskatīt jūs par gudru.

Stāsti par neveiksmīgiem ceļojumiem

Tam jābūt patiesi aizraujošam stāstam, citādi viņai būs garlaicīgi. Stāsti, kā jūs nokavējāt autobusu vai kā lidmašīnā nokļuvāt turbulenta plūsmā un divas stundas nevarējāt tikt līdz tualetei, par aizraujošiem netiek uzskatīti. Ir liela iespējamība, ka uz jūsu bēdīgo stāstu viņa atbildēs ar savu, un tad bezgala garlaicīgi būs jums abiem. Tādējādi jūs zaudējat laiku un iespēju iedegt mīlas dzirksteli.

Ikdienība

Ielāgojiet labi: lielākajā daļā no tā, ko darījāt dienā, nav nekā interesanta, vismaz sievietei, ar kuru vēl neesat pazīstami. Lai uzjautrinātos par ikdienišķām lietām, jums labi jāpazīst vienam otru. Tāpat jāizvairās no pārāk sīkas televīzijas raidījumu, filmu un līdzīgu lietu un pasākumu apspriešanas.

Viņai nepazīstami cilvēki

Tikšanos varat sabojāt, ja sāksiet runāt par cilvēkiem, ar kuriem sieviete nav pazīstama. Ja šis kāds, kurš jums patīk, ir jūsu draugs vai paziņa, viņa var spriest par jums, pamatojoties uz savu viedokli par to cilvēku, par kuru viņai stāstāt, vai arī viņa iegrims pārdomās un noslēgsies, salīdzinot sevi ar to cilvēku. Ja šis kāds jums nepatīk, ir iespēja, ka jūs viņai šķitīsiet cietsirdīgs, nervozs un satraucies, īsi sakot, kļūs redzami jūsu trūkumi.

Automašīnas

Jebkurš piecgadīgs bērns zina, ka zēni spēlējas ar mašīnām un meitenes — ar lellēm. Stāsti par rūcošiem motoriem un automašīnu oriģinālo dizainu, kas satrauc vīriešus, sievietē izraisīs tikai plecu raustīšanu un jautājumu: nu un kas par to?

Pārmērīga dzīvnieku mīlestība

Sievietei nav obligāti jāzina, cik mīļš kucēns ir bijis jūsu suns un ko viņš darījis. Tas, ka jums ir it kā brīnišķīgs mājas luteklis, jūs pievilcīgāku nepadarīs. Lai gan daudzi cilvēki mīl savus mājdzīvniekus, bieži tas tomēr liecina, ka viņiem ir zināmas problēmas attiecībās ar citiem cilvēkiem. Jūs taču negribat, lai sieviete aizdomātos par kaut ko līdzīgu?

Sekss

Pirmajā tikšanās reizē runāt, teiksim, par seksa pozām, ir tas pats, kas slavēt iemīļoto martini darba intervijā. Nesteidzieties. Aizmirstiet visu, ko esat lasījis pornožurnālos. Viņa nodomās, ka esat nenopietns, par sevi nepārliecināts vai pat izvirtulis. Necentieties izrādīt iniciatīvu un izraisīt saprātīgu sarunu par seksu, jo viņa diez vai to par tādu uztvers. Taču, ja sieviete raida manāmus, stiprus seksuālus mājienus, tad, lai arī kā būtu, uztveriet tēmu un arī dodiet mājienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu