Vai «Prāta vētra» iegūs pirmo MTV balvu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad pirmo reizi «MTV Europe Music Awards» (EMAs) viena no Baltijas grupām saņems balvu nominācijā «Best Baltic Act». Kura tā būs, noteiks tikai un vienīgi MTV skatītāji visā Baltijā, un tas būs zināms jau rīt, 2. novembrī.

Vienīgā Latvijas grupa, kas nominēta MTV EMAs ir «Prāta vētra», Igauniju pārstāv «Vanilla Ninja» un «Tanel Padar and The Sun», bet Lietuvu — «Inculto» un «Skamp».

«Prāta vētras» puiši jau devušies uz Kopenhāgenu, lai piedalītos Kopenhāgenas mūzikas nedēļas aktivitātēs. Kopenhāgena dzīvo ar MTV EMAs vēsmām jau kopš 25. oktobra, šīs nedēļas laikā tur koncertējusi Pink, Sezārija Evora, kā arī spožākās dāņu mūzikas zvaigznes. Šodien klubā «Vega» koncertu sniegs rokgrupa «The Killers», biļetes uz šo koncertu jau pārdotas labu laiku iepriekš, taču MTV skatītāji visā Baltijā drīzumā to varēs vērot savos TV ekrānos. «The Killers» uzstāsies arī MTV EMAs šovā. Savukārt hiphopa mūzikas cienītāji šovakar pulcēsies Snoop Dogg albuma noklausīšanās burziņā, bet Baltijas mūziķi šovakar dosies uz populārās dāņu grupas «Kashmir» koncertu, šī grupa ir arī «Best Danish Act» nominantu vidū.

Šodien uz Kopenhāgenu dodas arī MTV un «5min» skatītāju konkursa uzvarētāja Anda Dinsberga ar māsu Baibu. Andai būs iespēja redzēt gan šovu «Bella Center», gan koncertu Kopenhāgenas pilsētas laukumā Radhusplatsen, kā arī satikt Latvijas nominantus «Prāta vētru». Iespēja kopīgi tikties ar savu valstu nominantiem pirmajai MTV EMAs balvai būs visu trīs Baltijas valstu MTV konkursu uzvarētājiem.

Kopenhāgenā jau ieradušies arī visu trīs Baltijas valstu MTV kanālu vīdžeji, no Latvijas uz MTV EMAs ceremoniju devās Žanete. Jau vakar viņa izpētīja šova norises vietu «Bella Center», bet šodien piedalīsies šova ģenerālmēģinājumos un tiksies ar spožākajām pasaules mūzikas zvaigznēm, lai skatītājiem no Kopenhāgenas atvestu lieliskas reportāžas par šovu un pārsteidzošas intervijas ar šova zvaigznēm.

http://ema.baltic.mtve.com/index.jhtml

«MTV Latvija» tiešraidi no Kopenhāgenas sāks plkst. 21.00 ar šovu «Red carpet LIVE!», kam plkst. 22.00 sekos galvenais vakara notikums — «MTV Europe Music Awards 2006» tiešraide. Pēc šova plkst. 00.30 varēs vērot pasākuma afterparty. Īpaši MTV EMAs 2006 veltīti raidījumi «MTV Latvija» ēterā būs skatāmi līdz pat nedēļas beigām. «MTV Europe Music Awards 2006» šova atkārtojumus varēs redzēt 4. novembrī plkst. 00.00, kā arī 5. novembrī plkst. 17.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu