Akcija „Iepriecini suņu sirdis!” turpinās (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 22. maija tirdzniecības tīkla „Maxima” veikalos atsāksies labdarības akcija „Iepriecini suņu sirdis!”, kuru rīko LKF dzīvnieku aizsardzības grupa sadarbībā ar „Dino Zoo”.

Akcijas mērķis ir vākt līdzekļus jaunā dzīvnieku palīdzības centra „Labās Mājas” būvniecībai, kā arī pievērst cilvēku uzmanību pamesto un nodoto mājdzīvnieku problēmai. Seši Rīgas lielākie „Maxima” lielveikali ir piekrituši savās telpās izvietot ziedojumu kastītes, kas veidotas kā dabīga lieluma suņa figūras ar caurspīdīgu kuņģīti un sarkanu mirgojošu sirsniņu suņa krūtīs. Pagājušajā gadā šie sunīši viesojās „Rimi” veikalos un izskatās, ka viņi pie lielveikaliem ir tā pieraduši, ka nespēj bez tiem dzīvot.

Akcijā piedalīsies lielveikali „Maxima” K.Ulmaņa gatvē 88a, Mūkusalas ielā 73, A.Saharova ielā 20a, Vienības gatvē 113, Deglava ielā 67 un Slokas ielā 115.

Iepriekš savāktie līdzekļi tika ieguldīti „Labo Māju” celtniecībā, kura šobrīd jau rit pilnā sparā, bet nauda celtniecības procesā kūst kā sniegs saulē un šobrīd tā ir nepieciešama vairāk nekā jebkad, lai mēs veiksmīgi varētu pabeigt iesākto.

Pavasaris ir pilnā plaukumā un gan cilvēkiem, gan suņiem, kaķiem un citiem zvēriem top priecīgāks prāts, tomēr pamesto dzīvnieku problēma tieši šajā gadalaikā sāk laist savas saknes. Daudzi bērni, braucot dzīvot uz vasarnīcām, izdīc vecākiem kucēnu vai kaķēnu, kurš, vasarnīcu sezonai beidzoties, visticamāk nonāks uz ielas vai labākajā gadījumā – patversmē. Padomāsim par to un nepieņemsim pārsteidzīgus lēmumus.

Vienlaicīgi ar akcijas sākumu tiek izsludināts arī konkurss, lai dotu vārdu baltajam sunītim ar sarkano sirsniņu krūtīs. Pagaidām viņš tiek saukts vienkārši par „Sunīti”, bet katram sunim ir vajadzīgs īsts vārds. Trīs veiksmīgāko vārdu autori saņems kārumus savam četrkājainajam mīlulim. Idejas sūtīt uz adresi: ilze@patversme.lv vai pa pastu: LKF dzīvnieku aizsardzības grupai, Rīgā, Juglas ielā 18, LV-1064.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu