Vecuma starpība — 10 gadi. Šausmas?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Vai tas ir daudz vai maz? Nu labi, tavs mīļotais cilvēks ir par desmit gadiem vecāks. Bet ko tad, ja par divdesmit? Trīsdesmit?

No vienas puses — kāda tam nozīme? Ja jau tu to nepamanīji, pirms sāki rēķināt, tad — kāda tam nozīme?

Šī pati sieviete ar savu mīļoto vīrieti grasās precēties. Viņas māte par to nav sajūsmā. Viņas arguments esot — jā, tie paši gadi. «Vai, tavuprāt, ir normāli, ja tavs vīrs ir tikai desmit gadus jaunāks par tavu māti?» man retoriski jautā šī sieviete.

Kā tev liekas — ko nozīmē «normāli»?

Bet vēlāk?

Man pašai ir tikai nelielas bažas, kad domāju par pāriem, kuriem ir vecuma starpība. Es domāju par seksu un par to, ka... Nu, ko teiks bērni. Vai bērniem sabiedrības uzspiesto stereotipu dēļ kādā brīdī neliksies, ka tēvs vai mamma ir... par vecu.

Runājot par seksu, es, manuprāt, gluži muļķīgā veidā esmu pakļāvusies televīzijas reklāmu nomācošajam iespaidam. Ja paskatās televīziju, skaidrs, ka lielākajai daļai vīriešu jau pēc četrdesmit gadu vecuma sākas šausmīgas problēmas tualetē, par gultu vispār nerunājot... Tad ko gaidīt no sešdesmitgadnieka, vai ne? No otras puses, es ļoti ceru, ka reklāma mūs visus ķer uz muļķa. Turklāt — kam tad domātas visas tās viagras, ar kuru reklāmām katru rītu pilnas biroju pastkastītes?

Nuja, atkal tas stulbais sekss, vai ne. Nebūsim puritāņi — seksam ir nozīme. Taču vēl lielāka nozīme ir mīlestībai. Tomēr — es tagad ceru sagaidīt sašutuma vētru no vīriešiem pēc četrdesmit. Gribu, lai jūs man sakāt, ka reklāmās viss ir simtreiz pārspīlēts!

Bet arī tad, ja nebūtu, — tā, kas mīl vecāku vīrieti, mīl viņu tik un tā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu