«Mumiy Troll» Rīgai sarūpē Jaungada dāvanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas ievērojamāko koncertu gada apskatu šogad noslēgs grupa «Mumiy Troll», uzstājoties gada pēdējā vakarā — 31. decembrī — plkst. 20.00 «Arēnā Rīga», portālu «Apollo» informēja koncertaģentūras «City People» pārstāve Elīna Drāke.

«Koncerts mīļajā pilsētā» — tā to dēvē paši mūziķi. Lielo simpātiju vadīti, viņi izvēlējušies Vecgada vakaru, lai sniegu koncertu Latvijas klausītājiem kā īpašu Jaungada dāvanu. «Nav jābūt orākulam, lai paredzētu, ka Rīgā šāds žests tiks uztverts ar sajūsmu. Un kālab ne? «Mumiy Troll» pārbaudītās vērtības statusu nespētu nogremdēt pat tonnu smags enkurs, tonna baudījuma to allaž atsvērtu. Katrā ziņā ar šo patīkamo pārsteigumu «Mumiy Troll» tikai kārtējo reizi ir apliecinājusi savu lojalitāti,» stāsta Elīna Drāke.

Koncertā būs dzirdami tādi hiti kā «Здравствуйдосвидания», «Страху нет», «Приватизация» no grupas piektā studijas albuma «Слияние и Поглощение», protams, arī vecās un visu laiku labākās «Mumiy Troll» dziesmas. Koncerta apmeklētāji būs pirmie, kam būs iespēja klausīt pavisam jaunas «Mumiy Troll» kompozīcijas no grupas vēl tikai topošā studijas albuma.

Koncerts paredzēts kā svinīga prelūdija Jaunā gada sagaidīšanai. Un visiem tiem, kas vienmēr cietuši no uzmācīgā jautājuma «Kā aizvadīsi Veco gadu?», «Mumiy Troll» koncerts šogad var kļūt par izteiksmīgu atbildi.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu