Bens Afleks nožēlo saderināšanos ar Dženiferu Lopesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 247street.net

Holivudas skaistulis Bens Afleks jūtas atvieglots, ka reiz neapprecēja dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu. Aktieris atzinis, ka viņu saderināšanās bija kļūda.

Pāra kaislīgās attiecības beidzās 2004. gadā, īsu brīdi pēc tam, kad viņiem bija jāsalaulājas. Kā zināms, kāzas tika atceltas pēdējā mirklī. Tagad Bens Afleks paziņojis, ka toreiz — pirms diviem gadiem —, bildinot Dženiferu, kļūdījies. «Man nevajadzēja iet tik tālu un saderināties. Toreiz man šķita, ka zinu, ko vēlos, bet tā nebija. Es biju apjucis, nožēlojams un izmisis,» dzeltenajai presei stāsta Afleks.

«Tabloīdu uzmanība padara traku. Toreiz šī uzmanība bija tik intensīva, ka man bija jāapstājas un jāsaprot, ko es daru ar savu dzīvi. Man bija mierīgi jāsmaida kamerām, bet patiesībā es biju ļoti saspringts. Es vairs nekontrolēju savu dzīvi un nezināju, kurp ved mans ceļš. Es jutos kā žurka ritenī — jo ātrāk kustējās manas kājas, jo īsāks šķita attālums, kuru esmu veicis.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu