Ko «MTV ZZ Baltic TOP 20» paveicis pirmajos mēnešos?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«MTV ZZ Baltic TOP 20» ir viens no populārākajiem MTV raidījumiem, kas skatītāju intereses ziņā veido veselīgu konkurenci tādiem grandiem kā «Pimp My Ride», «Punk'd» un «Laguna Beach», bet «MTV ZZ Baltijas TOP 20» nav tikai raidījums.

«Pāris mēnešus pirms MTV ienākšanas Latvijā, cilvēki teica, ka tas, protams, ir labi,» saka «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa, «taču nebija skaidrības, ko tieši MTV dos vietējās mūzikas tirgum un tā attīstībai. Jau pirmie MTV darbības mēneši apliecina, ka MTV ir vienīgais promocijas instruments, kurš apvieno visus trīs Baltijas — Latvijas, Lietuvas, Igaunijas — mūzikas tirgus, veidojot platformu iziešanai Eiropas tirgū. MTV ir atvērts un gatavs palīdzēt vietējās mūzikas industrijas attīstībai.»

Kā labākos piemērus Liliāna Ozoliņa minēja grupas «Prāta vētra» klipa «Thunder Without Rain» mūsu reģionam sensacionālo rotāciju skaitu «MTV European» kanālos šā gada maijā, kā arī grupas sasniegumu «MTV Europe Music Awards 2006», kur «Prāta vētra» ieguva pirmo balvu reģionālajā nominācijā «Best Baltic Act». «Mēs ceram, ka nākamgad šo balvu iegūs kāda cita Latvijas grupa, bet «Prāta vētra» jau startēs galvenajās nominācijās līdzās citiem starptautiskajiem māksliniekiem,» piebilda Liliāna Ozoliņa.

6@6

Kopumā MTV Baltijas kanālu ēterā latviešiem veicies ļoti labi. Pašlaik «MTV ZZ Baltijas TOP 20» atrodas četras latviešu grupas: «BrainStorm» ar dziesmu «Lonely Feeling (To Be Lonely)», «Tribes of the City» ar pirmo singlu no grupas otrā albuma «A Day In The City», Ladybird ar hitu «Back In Your Arms» un «Double Faced Eels» «Jennifer», kas ir grupas hita «Dagmāra» angliskā versija. Arī igauņu kaimiņiem «MTV ZZ Baltijas TOP 20» veicas ļoti labi, topā no sepembra līdz šim brīdim kopumā pabijušas piecas jaunas igauņu dziesmas attiecīgi ar pieciem jauniem klipiem. Vienīgais jaunais lietuviešu klips, kas vēl tagad atrodas Baltijas topā ir «G&G Sindikatas» ar klipu dziesmai «Degantis Sniegas».

Patlaban zināms, ka Latvijā jauns klips top Ozolam, drīzumā darbu pie jauna video plāno sākt Dons, kā arī grupa «Gain Fast», kam gaidāms arī jaunais albums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu