«Astro'n'out» gatavojas lielkoncertam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamsestdien «Sapņu fabrikā» grupa «Astro'n'out» aicina klausītājus uz savu līdz šim lielāko koncertu, kam top īpašs skatuves noformējums, turklāt pasākuma atmosfēru kuplinās arī vairāku viesmākslinieku uzstāšanās.

Grupa «Astro'n'out» šādu koncertu plašākai publikai piedāvās pirmo reizi, iepazīstinot ar nupat iznākušo debijas albumu «Kuš kuš». Koncerta klausītāji varēs izbaudīt albuma dziesmas ierastā un neierastā skanējumā, klausoties arī tādus iemīļotus singlus kā «Daļa Rīgas», «Tanki» un «Nē gravitātei».

«Šis koncerts ir nākamais gada nozīmīgākais notikums pēc albuma iznākšanas,» atzīst grupas «Astro'n'out» mūziķi. «Astro'n'out» priecājas, ka koncertā viņus atbalstīs draugi — igauņu grupa «Under Marie», kas spēj suģestēt ar savu skanējumu un sieviešu vokālu. Kā arī mākslinieks Goran Gora, ar ko «Astro'n'out» pirmo reizi uzstāsies kopā uz vienas skatuves, lai arī mūziķi cits cita muzikālajām gaitām sekojuši līdzi jau sen.

«Koncerta atmosfēra būs astronautiska, ko radīs oriģinālais skatuves noformējums, gaismu spēles, vīdžeja sniegums un video projekcijas,» atklāj mūziķi. Pirmo reizi «Astro'n'out» dziesmu skanējumu koncertā kuplinās Štrausa stīgu kvarteta uzstāšanās. «Albuma tapšanas laikā, ierakstot dziesmu «Mās'» ar stīgu kvartetu, dziesmas skanējums bija tik atšķirīgs, ka bijām ļoti pārsteigti. Mūsuprāt, skanējums koncertā šādā versijā ir neparasti skaists, un ceram, ka tas radīs pacilājošu noskaņu,» atklāj grupas soliste Māra Upmane.

Biļetes uz 2. decembra koncertu var iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs. Tuvojoties koncertam, biļešu cenas pieaugs, informē lielkoncerta rīkotāji «Prodaktiv» un «Avantis».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu