Vai Jurkāns šķiras?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/I.Kundziņa

Kāds ekspolitiķa Jāņa Jurkāna paziņa, kas nevēlējās publiskot savu vārdu, izteica pieņēmumu, ka savulaik tik bieži un aktīvi savu laulības dzīvi slavinājušais simpātiskais vīrietis atkal grasoties būt pilnīgi brīvs.

Jurkāna paziņas aizdomas arī uzjundīja žurnālā «Vakara Ziņas» (Nr. 47) publicētā intervija ar ekspolitiķi. Citēju: «Kas pašreiz notiek jūsu dzīvē? — Lielas pārmaiņas. Esmu beidzis darīt to, ar ko nodarbojos kopš 1989. gada. Un nu sācies jauns dzīves posms. Tagad taisu revīziju.» Vai arī: «Divu cilvēku attiecībās svarīgākais ir dot otram pēc iespējas lielāku brīvību — telpu, kurā (..) var restaurēt sevi.» Vai arī: «Man domāt, ka pēc laika šis institūts [laulība] izmirs. (..) Kāpēc gan nevarētu dzīvot tāpat kopā? Kāpēc vajadzīgs tas zīmogs pasē? — Varbūt lielāka garantija? — Garantija tam, ka es jūs mīlēšu līdz kapa malai?»

Sazvanīts Jurkāns atbildēja: «Nē! (Smejas.) Tā nav taisnība. Kurš tad no manis šķirsies, no tāda vīrieša? Tādas runas par mani klīst jau padsmit gadus. Tās, kuras gaida, nesagaidīs, ka es šķiršos, un otrādi — tie, kuri gaida, nesagaidīs, ka Ilze šķirsies. Jūs man jautājat, es jums godīgi atbildu.»

Un tomēr signāli ir gana interesanti, lai Jurkānu nolūkojušās sievieškārtas būtnes sāktu pucēt spalvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu