Gvineta Paltrova lepojas, ka ir amerikāniete

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

«Oskara» balvas laureāte aktrise Gvineta Paltrova pirmdien uzstāja, ka pretēji kādā nesenā rakstā izskanējušam apgalvojumam viņa ir «lepna būt amerikāniete» un nekad neizteiktos par savu dzimteni nelabvēlīgi, to salīdzinot ar Lielbritāniju.

Žurnāla «People» interneta lapā publicētā paziņojumā Paltrova sacīja, ka bijusi «dziļi sarūgtināta» par izteikumiem, kurus viņai piedēvēja portugāļu avīze «Diario de Noticias», kas citēja aktrisi sakām: «Briti ir daudz inteliģentāki un kulturālāki nekā amerikāņi.»

«Es nekad neko tādu nebūtu teikusi,» sacīja 34 gadus vecā Paltrova, kas ir precējusies ar britu rokzvaigzni, grupas «Coldplay» dziedātāju Krisu Mārtinu un daudz laika pavada ar viņu un diviem bērniem Londonā.

«Es jūtos laimīga, ka esmu amerikāniete,» viņa teica. «Es jūtos ļoti lepna, ka esmu amerikāniete.»

Paltrova noliedz, ka būtu sniegusi interviju portugāliešu laikrakstam, lai gan viņa preses konferencē runājusi spāniski, ziņo «People».

«Lūk, ko es teicu,» skaidroja Paltrova. «Es teicu, ka Eiropa ir daudz vecāka kultūra, un tas ir pavisam kas cits. Es vienmēr esmu sacījusi, ka Amerikā cilvēki dzīvo, lai strādātu, savukārt Eiropā cilvēki strādā, lai dzīvotu. Katrā gadījumā ir savas pozitīvās puses.»

«Acīmredzot man jāatgriežas septītajā klasē, lai labāk iemācītos spāņu valodu,» viņa piebilda.

Paltrova saņēma «Oskaru» 1999. gadā par galveno sieviešu lomu filmā «Shakespeare in Love» («Iemīlējies Šekspīrs»). Jaunākā filma kinoteātros ar viņas piedalīšanos bija «Running with Scissors».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu