«Mumiy Troll» koncertu Rīgā iesildīs «Ringside»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Mumiy Troll» uz savu koncertu Rīgā Vecgada vakarā uzaicinājuši uzstāties sliktos puišus no Kalifornijas «Ringside».

Grupa «Ringside» neslēpj, ka, būdama amerikāņu grupa, savas mūziķu gaitas aizsākuši garāžā, taču 2005. gadā pēc singla «Tired of Being Sorry» un sava debijas albuma «Ringside» izdošanas tumšās garāžas vietā puiši attapās glancētajā Amerikas MTV, un viņu popularitāte gluži vai aizsvilās.

«Ringside» sāka iespaidīgu koncertturneju pa visām lielākajām ASV pilsētām, un pavisam drīz viņu vārds nonāca arī līdz Eiropai. Grupas «Mumiy Troll» līderim Iļjam Lagutenko Londonā gadījās dzirdēt kādu «Ringside» uzstāšanos un iepazīties ar puišiem. Kā viņiem izdevies atrast tik daudz kopīga, tas paliks noslēpums, bet tas, ka «Ringside» puiši kā viesmākslinieki būs dzirdami «Mumiy Troll» jaunajā albumā, ir interesants fakts, savukārt tas, ka viņi iesildīs «Mumiy Troll» Jaungada koncertu Rīgā, ir vēl interesantāk.

Atstājot pārdomas par pagājušā gada veiksmīgajām un neveiksmīgajām dienām politiķiem un tā vietā dodoties uz «Arēnu Rīga», koncerta apmeklētāji nokļūs vērienīgākajā Vecgada vakara pasākumā Rīgā. Un, spriežot pēc uzaicinātajiem māksliniekiem un dažādiem organizatoru pārsteigumiem, pasākums būs lieliska vieta, kur vēl pirms Jaunā gada iestāšanās satikt un sveikt savus draugus.

Svinīgā un atbrīvotā atmosfērā «Mumiy Troll» spēlēs visas savas un klausītāju iecienītākās dziesmas. Dzirdēsiet visus lielākos grupas hitus: «Vladivostok 2000», «Eto po ļubvi», «Ņevesta», «Deļfini», «Utekaj», «Strahu ņet», «S novim godom, kroška» un daudzus citus. Pagaidām tiek turēts noslēpumā, kura dziedātāja pievienosies grupai dziesmā «Medvedica», — ir zināms tikai tas, ka tā būs kāda ļoti pazīstama latviešu dziedātāja.

Tā kā koncerts notiek Vecgada vakarā, pasākuma organizatori īpašu uzmanību pievērsīs precīzai koncerta gaitai. Rūpējoties par apmeklētāju ērtību, organizatori ir informējuši visas lielākās taksometru kompānijas par koncerta beigšanās laiku, lai plkst. 22.00 visi iespējamie taksometri atrastos «Arēnas Rīga» tuvumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu