«MTV Latvija» tagad var skatīties arī internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No decembra «Lattelecom iTV» sāk pārraidīt populāro mūzikas kanālu «MTV Latvija». Šo TV kanālu visu mēnesi «Lattelecom» interneta lietotāji var skatīties bez maksas.

«Lattelecom iTV» sāka darboties šā gada sākumā. Patlaban televīzijā var skatīties 21 TV kanālu, arī «Discovery», «Eurosport», «Animal Planet», «NTV Mir», «Jetix», «PBK», «Free-X TV» un citus. Četrus kanālus — LTV1, LTV7, LNT, TV5 — var skatīties bez maksas.

Kopš «Lattelecom iTV» darbības sākuma tās lietotāju skaits strauji pieaudzis — novembrī iTV skatījušies vairāk nekā 40 000 «Lattelecom» interneta lietotāju, un tas ir gandrīz puse no visiem uzņēmuma interneta klientiem.

«Lattelecom iTV» var skatīties tikai «Lattelecom» pastāvīgā interneta lietotāji, kuru dators ir aprīkots ar «Windows Media Player» 9. vai 10. versiju. Televīziju var skatīties datorā vai arī pieslēgt to televizoram. Papildu informācija pa tālruni 800 8114. 

<b>Skatīties «Lattelecom iTV» &gt;&gt;&gt;</b>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu