Svētku noskaņai – elektriskie rotājumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadumijai, mājokli dekorē ar dažādiem košiem rotājumiem. Īpaši priecīgi par gaidāmo svētku tuvošanos ir bērni, taču pieaugušajiem bieži vien šis laiks saistās ar drudžainu dāvanu sagādi.

Kas attiecas uz mājas rotājumiem, par laimi, attiecīgo preču veikalos tie ir plašā klāstā, atliek tikai izvēlēties. Pieejami dažādi krāsaini elektriskie spīguļi – gan telpu un eglīšu dekorēšanai, gan mājas ārpuses un dārza rotāšanai. Mājokļa interjeru svētku noskaņā palīdz iekārtot pēdējā laikā tik populārie elektriskie svečturi, kā arī spuldzīšu vai diožu virtenes, aizkari un lokanās caurulītes.

Netrūkst arī dažnedažādu atsevišķu dekoratīvu objektu – sākot ar eglītēm un zvaigznītēm un beidzot ar rūķiem, salavečiem vai ziemeļbriežiem. Līdzīgi rotājumi, tikai īpašā mitruma izturīgā izpildījumā, ir pieejami mājas ārpuses un dārza dekorēšanai.

Daudzi elektrisko rotājumu modeļi aprīkoti ar pārslēdzamiem relejiem, kas ļauj spuldzītēm mirgot dažādās krāsās, pastiprinot košuma efektu. Taču tie, kam pārāk liels raibums nepatīk, atradīs arī atturīgākā noskaņā veidotus vienkrāsainus rotājumus

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu