Kāpēc vīrieši skrien pakaļ «garām kājām»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviete, kurai ir tik garas kājas, ka, šķiet, tās sākas no padusēm, vienmēr uz vīriešiem atstāj paliekošu iespaidu.

Sieviešu kāju kā seksuāla signāla darbības princips ir vienkāršs. Jo vairāk no kājām vīrietis var redzēt un jo garākas ir kājas, jo sieviete viņam šķiet seksīgāka, tāpēc ka vīrietis pievērš uzmanību tai ķermeņa daļai, kur labā un kreisā kāja satiekas.

Ja sievietei dzimumorgāni atrastos padusēs, vīrieši uzmanību kājām diez vai vairs pievērstu. Toties viņi ievērotu, cik skaisti bicepsi un tricepsi ir sievietēm. Jūs taču nekad neesat dzirdējuši vīrieti sakām sievietei, cik viņai ir garas, skaistas rokas.

Mazuļi piedzimst ar kājām, kas salīdzinājumā ar ķermeni ir īsas, un maziem bērniem proporcijas starp kāju un ķermeņa garumu daudz nemainās. Taču, pusaudzei sasniedzot pubertāti, kājas strauji pagarinās, jo meitenes ķermenī rodas hormoni, kas pārvērš viņu sieviete. Meitenes īpaši garās kājas kļūst par neverbālu signālu, kas pavēsta vīriešiem, ka viņa ir seksuāli nobriedusi un gatava bērnu dzemdēšanai. Tieši tāpēc garas kājas vienmēr tiek saistītas ar izteiktu seksualitāti.

Skaistumkonkursu «Mis Pasaule» un «Mis Universs» finālistēm ir garākas kājas nekā vidusmēra sievietēm. Lellēm Bārbijām ir nedabiski pagarinātas kājas, un zeķu ražotāji var palielināt noietu, novietojot veikalu skatlogos manekenes ar zeķēm kājās — garākās, nekā daba jebkad kādai sievietei dāvājusi. Sievietei viņas zeķes ir kāpnes. Vīrietim tie ir pakāpieni uz debesīm.

Pusaugu meiteņu mātes bieži vien žēlojas, ka viņu meitas valkā pārāk īsus svārkus, bet tādu iespaidu parasti rada meitenes neproporcionāli garās kājas. Vecumā ap divdesmit gadiem kājas šķiet par 10% īsākas nekā pubertātes laikā.

Lielākā daļa sieviešu neapzināti saprot īpaši garu kāju virzošo spēku un ātri, jau pusaudžu vecumā, iemācās, kā tas darbojas, tāpēc, lai kājas izskatītos garākas, bieži vien valkā augstpapēžu kurpes un īsas kleitiņas pat aukstā laikā. Tas var apdraudēt mugurkaulu vai radīt risku saslimt ar plaušu karsoni, bet meitenes to neņem vērā, lai tikai izskatītos pievilcīgas vīriešiem.

Viņas neliekas ne zinis par neērtībām, ko rada augstpapēžu apavu ilgstoša valkāšana. Vīriešus vilina sievietes šādos apavos, jo tie uzsver sievietes seksuālās formas, pagarinot kājas, izliecot muguru, izceļot sēžamvietu, liekot pēdām izskatīties mazākām un izvirzot uz priekšu iegurni. Tieši tāpēc kurpes ar visaugstākajiem papēžiem un smailas kurpes ar siksniņām ir visefektīvākais palīglīdzeklis seksa tirgū.

Vairums vīriešu dod priekšroku apaļīgām un pilnīgām, nevis muskuļotām un tievām kājām, jo papildu apaļums izceļ atšķirību starp vīriešu un sieviešu kājām. Vīrietim patīk, ja sievietes kājas ir atlētiskas, bet viņš zaudē interesi, ja tās izskatās tā, it kā varētu spēlēt Anglijas izlasē pasaules kausa izcīņā futbolā.

Pētījumi ir atklājuši sakarību starp sieviešu kleitu īsumu, papēžu augstumu un viņu menstruālo ciklu. Sievietes ovulācijas laikā neapzināti izvēlas vairāk atsedzošas kleitas un augstākus papēžus. Varbūt tā ir laba mācība vecākiem: ieslēdziet savas meitas no četrpadsmitās līdz astoņpadsmitajai dienai pēc mēnešreizēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu