Keita Mosa salaulājusies?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Runā, ka gada pirmajā dienā slepenā ceremonijā Puketas salā salaulājušies supermodele Keita Mosa un skandalozais mūziķis Pīts Dohertijs.

Pāri salaulājis taizemiešu priesteris un, kā vēsta tabloīdi, šī laulība pagaidām nav juridiski legāla Lielbritānijā, kuras pilsoņi ir Keita un Pīts.

Laikrakstam «Daily Mirror» kāda Keitas draudzene pastāstīja: «Šīs visdrīzāk nebija oficiālās kāzas, jo Keita gribētu, lai šajā dienā ar viņu kopā būtu visa ģimene un draugi. Manuprāt, šis bija simbolisks žests, lai parādītu visiem, cik nopietni viņi viens otru uztver.»

Ceremoniju klātienē vērojusi arī supermodeles māte Linda un Jorkas hercogiene Sāra Fergusone ar meitām.

Tajā pašā laikā supermodeles pārstāvis noraida šīs ziņas, apgalvojot, ka pāris Taizemē vienkārši pavada brīvdienas, un tabloīdos publicētās fotogrāfijas, kurās pāris redzams svinīgās drēbēs dzeram šampanieti pludmalē, ir uzņemtas vienkāršā ballītē, nevis kāzu svinībās.

Britu laikraksts «The Sun» raksta, ka 32 gadus vecā Mosa un 27 gadus vecais Dohertijs gatavojoties salaulāties 18.janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu