Uzmanību! Sācies konkurss «Randiņš tīmeklī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tev ir dators, interneta pieslēgums, bet tu vēl ne reizi neesi iegriezies nevienā iepazīšanās sludinājumu lapā? Nevar būt! Cerams, ka vismaz vienu draugu jau esi sastapis? Varbūt pat esi atradis Savu Cilvēku? Vēl ne? Nu, tad tev viss vēl priekšā...

Lūdzu, atsūti stāstu par savu iepazīšanos ar tīmekļa starpniecību! Vai tu atradi viņu vai, gluži otrādi, viņš (viņa) — tevi? Kādiem vārdiem sākās jūsu sarakste? Vai esat jau tikušies arī dzīvē? Varbūt pirmais īstais randiņš jums vēl tikai priekšā?

Lūdzu, dalies savās atklāsmēs! Iespējams, tieši tavs stāsts palīdzēs citiem izvairīties no nevajadzīgām zaļa gurķa kļūdām un vieglāk atrast savu cilvēku! Protams, tev nav jāatklāj ne sava, ne citu savu virtuālo draugu un paziņu personība. Būsim diskrēti visi.

Iepazīšanās stāsti tiks publicēti. Interesantāko un atklātāko stāstu autori saņems «Apollo» pārsteiguma balvas: mugursomas, sporta jakas un termosus.

Ja nu pēkšņi tu vēl ne reizi un ne ar vienu neesi iepazinies internetā, tā stunda ir situsi! Nāc un izdari to! «Apollo» «Randiņš» ir tavā rīcībā:

http://randins.apollo.lv/

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu