Kas veicina orālos glāstus?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cik vienkārši ir nodoties mīlas priekiem sapņos! Zvilni omulīgi savā gultiņā, turot apskāvienos vienreizīgi «sapnīgu» eksemplāru, un nav jādomā par to, kā izskaties, nav jānomokās ar pareizo vārdu atrašanu — viss notiek tieši tā, kā vēlies! Bet dzīvē kā jau dzīvē — īstā veiksme mīlestībā viegli uzsmaida tiem, kas prot uzskatāmi demonstrēt savu seksuālo pievilcību.

Kad nemazgāšanās ir traucēklis seksam

Lai pārliecinātos, vai joprojām esat seksuāli saistoši, protams, varat pieiet lieku reizi pie spoguļa. Ja tas apstiprina, ka visas seksuālajām rotaļām nepieciešamās ķermeņa daļas atrodas tur, kur tām jābūt, un to proporcijas ir pieskaitāmas normai, galvenais priekšnosacījums jūsu dabiskajai seksuālajai pievilcībai jau nodrošināts. Bez šaubām savu seksapīlu varat palielināt vēl par kādiem procentiem, ja ķermeni palutināsit ar seksīgu veļu un tai pāri pārvilksit atbilstošu virsdrēbju kārtu. Nu jūs tā kā būtu gatavi dot seksuāli smalku mājienu būtnei, kuru iekārojat par visu vairāk pasaulē.

Pieņemsim, jums tas arī izdosies, un šķiet, ka vairs nekas jūs abus nevarēs atturēt no kaislīgo sapņu reāla piepildījuma. Stop! Kāpēc tad, kad seksapīlu veicinošā «fasāde» tiek atkal atkailināta, pirms īsa brīža tik uzbudinātā otrā puse pēkšņi kļūst remdena un nepavisam vairs netiecas ar visu kvēli apmierināt jūsu seksuālās iegribas? Izskaidrojums var būt gaužām prozaisks — iespējams, jūs neesat ņēmuši vērā būtisku faktu, ka tīrība nav tikai veselības, bet arī kvalitatīva seksa ķīla!

Mičiganas universitātes studenti piedalījās apjomīgā anketēšanā, lai noteiktu faktorus, kuri veicina seksuālo pievilcību. 72% respondentu atzina, ka personīgās higiēnas neievērošana bija par traucēkli pilnvērtīgām seksuālajām attiecībām. Varētu likties paradoksāli, bet par problemātisku tika nosaukta gan ķermeņa nekopšana, gan arī pārlieku centīga mazgāšanās.

Lielākā daļa vīriešu sūdzējās par seksuālajām attiecībām atņemto laiku, kuru viņu draudzenes ziedojušas vannai vai dušai, turklāt viņas izmantojušas pārāk spēcīgi aromatizētus mazgāšanās līdzekļus. Sievietes savukārt izteica neapmierinātību ar to, ka viņu mīļākie pirms dzimumattiecībām ir ignorējuši priekšlikumu apmeklēt mazgāšanās nolūkiem paredzētās vietas.

Kas veicina orālos glāstus?

Cik liela piepūle jāvelta dzimumhigiēnas ievērošanai? Tieši tik, lai jūsu ķermenis smaržotu pēc veselības!

Normas variantā ir pietiekami, ja viss ķermenis tiek nomazgāts vienreiz dienā. Taču tie indivīdi, kuri cieš no pastiprinātas sviedru dziedzeru darbības, rīkotos gaužām neapdomīgi, ja, gatavojoties seksuālām attiecībām, turklāt, ja tās prognozētas ar jauniepazītu partneri, lieku reizi neatsvaidzinātos dušā.

Noteikti ūdens procedūras pirms seksa nāks par labu tad, ja pirms tam piedzīvots nepatīkams psihiski emocionāls uztraukums, spriedze, trauksme. Arī tad, ja ir nācies uzturēt komunikāciju ar jums netīkamiem indivīdiem, lai neienestu gultā negatīvas emocijas un negatīvi tendētu enerģiju, noteikti vajag nomazgāties.

Protams, īpaši svarīga ir dzimumorgānu higiēna. Bālganā pabiezās konsistences viela smegma, kas uzkrājas ādas krokās un vēl sajaukta ar urīna piedevām, nepavisam nav orālos glāstus veicinošs faktors. Kā rāda minētās aptaujas rezultāti, tieši šajā ziņā visvairāk grēko stiprais dzimums. Aizmirstot, ka sievietēm jau no dabas elpošanas aparāts ir stipri jutīgāks, vīrieši mēdz pasniegt savu lielisko «instrumentu» ne pārāk labā darba kārtībā, šajā gadījumā ar to saprotot sliktu aromātu. Ja sieviete aiz lielas mīlestības arī vienreiz piespiedīs sevi orālai vīrieša palutināšanai tādā «smakojošā» aromātā, nākamās reizes var arī nebūt.

Sievietes parasti pārcenšas

Daiļā dzimuma pārstāves lielākoties rīkojas pretēji — pārlieku ievērojot higiēnas prasības, noberž no sevis sievietei raksturīgās seksuālās smaržas, kas kalpo kā afrodīziji.

Starp citu, bieži vien ar sintētiskajiem mazgāšanās līdzekļiem viņas sabojā maksts vidi, jo specifiskās, dzimumlocekļa slīdamību nodrošinošās vielas vagīnā pēc pārāk rūpīgas apmazgāšanās citkārt mēdz atjaunoties tikai pēc 20–40 minūtēm. Ko tajā laikā darīt kaisles pārpildītam partnerim? Nav brīnums, ka, gaidot savu dāmu no ķermeņa kopšanas procedūrām, pēc kurām vēl ir zināmas problēmas, viņš izlemj par labu televizoram vai avīzei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu