Draugs no interneta, mīļotais — no dzīves. Iepazīšanās stāsts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Esmu studente un jau otro gadu dzīvojos pa Rīgu! Līdz šim man nopietnu attiecību nebija, tikai tādas mazas satikšanās kādā draudzenes tusiņā!

Man draudzene stāstīja, ka ir ielikusi sludinājumu iepazīšanas portālā un ar daudziem jau ir satikusies, bet neviens viņai tā arī nav iepaticies!

Nu, es domāju, man arī jāpamēģina! Ieliku savu sludinājumu. Atsaucās vairāki vīrieši, bet tā nopietni sarakstījos ar vienu un arī pēc dažām dienām satikāmies!

Papļāpājām, bet tā neko īpašu! Tad vairākas dienas pastaigājāmies pa Rīgas parkiem un tā arī it kā nejauši izveidojās mūsu attiecības!

Bet, ejot uz lekcijām augstskolā, es noskatīju arī vienu studentu, viņš bija iekritis man acīs!
Ar to puisi no iepazīšanās portāla draudzējāmies kādus divus mēnešu. Sapratu, ka viņš man ir labs draugs, bet nekas vairāk mums nevar sanākt, jo man nepatika viņa dzīvesveids, bijām pārāk dažādi Un viņš arī nespēja mani iemīlēt, bet mums kopā bija labi un mēs labi sapratāmies. Starp citu, esam labi draugi arī šobrīd!

Vēlāk es ar draugiem.lv starpniecību sāku sarakstīties. Draudzene teica, lai beidzot saņemos un aizrakstu viņam, un eksāmenu sesija dēļ man beidzot arī radās iemesls to izdarīt. Ar savu studentu esam kopā jau gadu un mums ir brīnišķīgas attiecības.

* * *

Ja tu vēl arvien neesi saticies ar savu otru pusīti, pamēģini viņu atrast «Randiņā»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu