Noslēdzies konkurss «Randiņš tīmeklī»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mums bija patiess prieks par jūsu stāstiem! Tik daudz laimīgu cilvēku! Tik neskaitāmas veiksmīgas tikšanās! Kāzas, kopīgi bērni, draudzība, biznesa kontakti, joki, pārpratumi... Protams, dzīvē ne viss vienmēr ir tikai balts. Tā nelaimīgā meitene no Amerikas vairs nekad, nekad neatgriezīsies... Un Kamillas ticība puišiem no tīmekļa arī ir ļoti sašķobījusies... (Turpiniet lasīt iepazīšanās stāstus mūsu sadaļā «Viņš un Viņa», un jūs uzzināsiet, par ko te ir runa.)

Ko gan tik daudzi no mums būtu darījuši, ja nebūtu interneta, virtuālās iepazīšanās, iespēju pirms randiņa satuvināties, rakstot un lasot vēstules? Būtu tik daudz nelaimīgu cilvēku, kas vēl arvien klīstu pa ielām savas otrās ābola pusītes meklējumos... Taču tā nenotika. Jūs esat kopā! Un tieši ar to mēs jūs apsveicam!

mūsu konkursa «Randiņš tīmeklī»

Elīna par stāstu «Īsto var tikai sajust», Misters par stāstu «Mana smaidīgā blondīne», Sandis par stāstu «Viņa nebija mans tips...» (starp citu, Sandis ir vienīgais, kurš nebaidījās atsūtīt arī savu un savas meitenes foto!), Guna par stāstu «Nevajag meklēt ar acīm, bet ar sirdi» un Kika par savu stāstu «Čau! Kad bučosimies?».

Visus šos stāstus, kā arī citus labākos turpināsim publicēt — pa vienam katru dienu. (Laba daudz nevajag, pacietieties mazliet!) Balvu saņēmējus lūdzam tuvākajā laikā sazināties ar «Apollo» pa tālruni 29444257 (tikai darbdienās no pulksten 10 līdz 17). Piezvanot jums jānosauc e-pasta adresīte, no kuras sūtījāt savu stāstu.

vins.vina@apollo.lv

Bet pārējos, kuriem vēl nav par ko rakstīt, gaida mūsu «Randiņš»! Lai veicas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu