Vai romantika pāraug seksā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai zināt, kas visintīmākajos brīžos notiek starp sievieti un vīrieti? Šoreiz atbildes uz lasītāju — vīriešu — jautājumiem. Ja arī jums ir radušies jautājumi — rakstiet!

«No draugiem diezgan bieži esmu dzirdējis, ka viņiem dažādus ģimenes strīdus un konfliktus veiksmīgi izdodas atrisināt gultā ar kaislīgu seksu. Diemžēl man tas nav izdevies ne reizi — sieva pēc strīdiem nekādi nav pierunājama uz seksu. Vai mani draugi lielās ar neesošo?

Pēteris kaut kur Latvijā»

Strīdi abus partnerus parasti noved līdz grūtsirdībai un izmisumam. Tomēr ir laulātie pāri, kas pēc skaļa skandāla var nodarboties ar seksu un gūt no tā prieku. Tas notiek tāpēc, ka viņu nervu sistēma ir saspringta līdz pēdējai robežai un ir gatava turpmākiem pārbaudījumiem. Par tādu šajā gadījumā kļūst nodarbošanās ar seksu. Bioloģiskā līmenī ķermenis var reaģēt uz skandālu tādējādi, ka tajā pamostas spēcīga seksuālā dziņa, kas pazemina nepieciešamību pēc priekšspēles — partnera maiguma un uzmanības izrādīšanas. Veiksmes gadījumā strīds būs atrisināts un partneri seksu neizmantos, lai vienkārši izbeigtu konfliktu.

«Esmu pilnīgā neizpratnē. Vai tad romantisku attiecību loģisks turpinājums nav sekss? Jau kādu laiku satiekos ar mīļu, skaistu sievieti. Nesen viņu uzaicināju uz romantisku vakaru dārgā restorānā. Jāteic, iztērējos pamatīgi. Šķiet, viņa palika apmierināta. Biju cerējis, ka līdz brīdim, kamēr šis burvīgais vakars beigsies, pagūšu nodarboties ar kaut ko nopietnu. Taču viss, ko saņēmu, pavadot savu mīļumu līdz mājām, bija paviršs skūpsts uz atvadām. Ja tā turpināsies, man nāksies šķirties no vēl daudziem desmitiem latu, lai nonāktu vismaz līdz orālam seksam.

Gunārs»

Iespējams, vēstules autors jauc romantiku ar prostitūciju. Tas ir nopietns misēklis, ja vien sieviete, ar kuru jūs satiekaties, nevazā jūs aiz deguna. Ja tas, ko jūs meklējat, ir sekss, tad nevajadzētu rasties problēmām atrast to, kura dos krietni vairāk par orālo seksu tās pašas summas ietvaros, ko iztērējāt romantiskajām vakariņām. Ja tas, ko meklējat, ir romantika, tad seksu nevar izvirzīt par galamērķi. Tas ir tāpēc, ka romantikai ir sava īpaša pasaule, kas atrodas starp platonisko mīlestību un baudkāru kaisli.

Protams, romantiskas attiecības var plūstoši pāraugt seksā, taču tik un tā var notikt, ka jūs romantisku vakaru pabeidzat savā gultā pilnīgā vientulībā ar savu mazo draudziņu...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu