Žaklīna atkal iemīlējusies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Viena no šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniecēm Žaklīna Cinovska atzīst, ka pēc desmit dienu ilga kontakta ir neglābjami iemīlējusies. Dejā, protams.

«Vairs nevaru iztikt bez dejošanas. Katru dienu spēju domāt tikai par to, ka vakarā došos uz mēģinājumu!» rumbas ritmos neskaitāmu spoguļu priekšā bilst Žaklīna, vēlā vakara stundā sastapta deju zālē kopā ar partneri divkārtējo Latvijas čempionu Aivaru Gailumu. Viņš pamanījis, ka deju partnere ir ļoti apņēmīga un centīga.

Par to pārliecinājās arī «Vakara Ziņas», vērojot, kā Žaklīna kāju cilāšanā gandrīz neatpaliek no profesionālām dejotājām. Turklāt viņai nav nekādas pieredzes deju mākslā. Šova dalībniece nosmej, ka reiz pirms četriem gadiem mēģinājusi aizvilkt uz sarīkojuma deju nodarbībām savu otro pusīti. Tas beidzies ar neilgu pamīņāšanos dejas zālē un secinājumu, ka vairāk uz nodarbībām neies. Ņemot vērā Žaklīnas šābrīža apsēstību, visticamāk, viņas otrajai pusītei tomēr vajadzēs ielāgot, kur atrodas deju zāle un kas tajā notiek.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu