Taisi pats savu multeni!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visi, visi, kuri skolēnu pavasara brīvlaikā vēlas likt lietā savas zīmēt, līmēt, šķērēt, griezt un līdzīgas prasmes, tiek aicināti piedalīties jaukā un draudzīgā mopša Berimora rīkotajā animācijas darbnīcā. To Berimors gatavo par godu savam VI Rīgas Starptautiskajam Bērnu filmu festivālam «Berimora kino», kas norisināsies skolēnu pavasara brīvdienās no 17. līdz 25. martam.

Kas tur notiks?

No 19. līdz 22. martam divas bērnu grupas mācīsies, kā top animācijas filmas. Un neskumsti, ja nedzīvo Rīgā, — bērnu grupas mainīsies ik dienu, tāpēc piedalīties varēs visi, kuri kaut uz vienu dienu spēs atbraukt uz Rīgu.

Lai mazākajiem nebūtu grūti izsekot animācijas tapšanas līkločiem, bērni darbosies pa vecuma grupām no 6 līdz 9 gadiem un no 10 līdz 13 gadiem.

Pats foršākais — bez ieskata animācijas tapšanas aizkulisēs savu veikumu animācijas darbnīcas dalībnieki varēs noskatīties arī uz lielā ekrāna «Berimora kino» beidzamajā dienā!

Kas jādara?

Lai piedalītos animācijas darbnīcā, Berimors aicina Tevi uzzīmēt stāstu deviņās bildēs (kadros), kurā galvenā loma būtu atvēlēta Berimoram pašam. 

Gaidīsim Tavus zīmējumus līdz 2. martam (pasta zīmogs).
Uzzīmēto sūti uz:
              Starptautiskais Kino centrs
              «Berimora kino»
               Mārstaļu iela 14
               Rīga, LV-1050

Neaizmirsti norādīt arī savu vārdu un telefona numuru, lai varētu Tevi sazvanīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu