Pavasara tīrīšana MTV programmā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

Sveicot pavasari, MTV savā programmā veic vairākas būtiskas pārmaiņas, turpmāk MTV būs vairāk raidījumu un šovu, bet mazāk mūzikas, taču mūzikas bloki būs daudzveidīgāki un arī skatītājiem būs iespēja piedalīties to veidošanā. 

«Mūsu skatītājs mūziku «neskatās», bet klausās fonā, visvairāk skatītie un vispopulārākie MTV raidījumi ir  šovi, dažādi realitātes seriāli un raidījumi par mūziku un kino, tāpēc, sveicot pavasari, programmā esam veikuši pārmaiņas un iekļāvuši vairāk randiņu un attiecību šovu, kas pavasarī parasti jauniešiem ir aktuālāk nekā tumšajā ziemas laikā. Tie būs skatāmi īpašos programmu blokos, piemēram, «After School» laikā no plkst. 15 līdz 19 katru darbdienu,» stāsta «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa.

«Pašlaik pārmaiņas raidījumu programmā notiek visās trīs Baltijas valstīs, un no marta katrai valstij būs sava programma un mūzikas pleiliste. Kaut arī esam tuvi kaimiņi, muzikālā gaume un iemīļotākie raidījumi katrā Baltijas valstī tomēr ļoti atšķiras, tagad programmā būs vairāk raidījumu un mūzikas, ko grib redzēt tieši Latvijas skatītāji,» skaidro Ozoliņa.

Pašlaik MTV programmā ir 25–30% vietējo raidījumu, šovu un mūzikas bloku. Vietējie mūzikas klipi MTV ēterā patlaban veido 5%, bet līdz gada beigām vietējiem mūziķiem būs atvēlēti jau 10% programmas.  No 5. marta MTV būs skatāmi trīs jauni mūzikas bloki: «MTV Rulette», «Wishlist» un «MTV Superpop».

Raidījumā «MTV Roulette» katru darbdienu plkst. 11.00 un 03.00 MTV rādīs labākos mūzikas video no dažādiem laika periodiem. Šis ir raidījums, kurā pasaules un pašmāju mūzikas zvaigznes varēs redzēt gan agrā jaunībā, gan brieduma un slavas zenīta gados.

Sekojot skatītāju lūgumiem par tāda vai cita video iekļaušanu MTV kanāla rotācijā, MTV no 5. marta piedāvā katram skatītājam pašam izvēlēties sev tīkamāko mūziku raidījumā «Wishlist», kas MTV redzams katru darbdienu plkst. 15.00 un sestdienās plkst. 13.00. MTV garantē, ka prasība «ei, dīdžej, uzliec manu kompaktdisku» tiks izpildīta ar prieku un nevilcinoties.

Jaunākos un aktuālākos popmūzikas hitus turpmāk MTV ēterā darbdienās varēs skatīties divas reizes dienā plkst. 8 un 12 raidījumā «MTV Superpop». Šajās mūzikai veltītajās stundās MTV rādīs tikai pašu jaunāko mūziku un «karstākos» jaunos singlus.

Programmu bloks «TOP 10 @ 10» turpmāk būs skatāms ne tikai darbdienās, bet arī brīvdienās plkst. 10. Martā šajā mūzikas blokā būs redzami labākie P Diddy, Cameos, «U2», hiphopa klasikas, Latino, Meraijas Kerijas, Džastina Timberleika, «Oasis», Robija Viljamsa, «Coldplay», Nellijas Furtado, Maikla Džeksona un citu mākslinieku 10 labākie video.

Sākot nedēļas nogales izklaides maratonu, turpmāk piektdienās plkst. 18.00 MTV piedāvās jaunu raidījumu «MTV Supermercado», kas būs labāko tusiņu, koncertu, modes, kino, jaunās mūzikas, labāko izklaides vietu un veidu superveikals. «MTV Supermercado» plauktos būs gan vietējās, gan importa preces, kuru augstāko kvalitāti garantē MTV un superveikala «MTV Supermercado» atraktīvā pārdevēja Žanete.

Martā MTV sāk demonstrēt arī privātu realitātes seriālu «Jaunavu dienasgrāmatas», kurā būs redzami īsti jaunieši, īstas sejas un īstas pārdomas par tik svarīgu un delikātu lietu kā nevainība, tās zaudēšana un pirmās attiecības. Savukārt svētdienās plkst. 11.00 ikviens varēs sekot meitenēm, kuras dzenas pēc atzinības skaistumkonkursos jaunajā MTV seriālā «Skaistumkaralienes».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu